Kadın’ın Ceyda’sı Gökçe Eyüpoğlu’nun yeni projesi belli oldu!

Kadın’ın Ceyda’sı Gökçe Eyüpoğlu’nun yeni projesi belli oldu!
Kadın dizisindeki Ceyda rolüyle gönüllerde yer edinen ünlü oyuncu Gökçe Eyüpoğlu yeniden seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Gökçe Eyüpoğlu’nun yeni projesi belli oldu!

Televizyon ve dijital platformlarda yeni projeler bir bir tanıtılmaya başlandı. Koronavirüs salgını sebebiyle geçen sezon birçok dizi çekimlerine ara vermiş ve daha sonra erken sezon finali yapmak durumunda kalmıştı. Sıkıntılı bir dönemin ardından birçok proje yeni sezon hazırlıklarına başladı. Oyuncu seçimleri ve cast çalışmaları da yeni sezonda birçok dizi için gerçekleştirildi. Ünlü oyuncu Gökçe Eyüpoğlu da yeni bir proje ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Gökçe Eyüpoğlu hangi projede olacak?

Fox Tv'de yayınlanan Kadın dizisi ile dikkat çeken ve canlandırdığı karakteri herkese çok sevdiren Kadın'ın Ceyda'sı Gökçe Eyüpoğlu, Netflix projesi olan 'Fatma'nın kadrosunda yer alacak. Netflix son günlerde Türkiye'de yeni projelerini durdurma kararı almış olsa da projelerin çalışmaları devam ediyor. Yeni sezonda hangi projede olacağı merak edilen sevilen oyuncu Gökçe Eyüpoğlu'nun ise projesi belli oldu. Haberi Tv100'den Birsen Altuntaş sosyal medya hesabından duyurdu. Kadın'ın Ceyda'sı Gökçe Eyüpoğlu'nun Fatma projesinde hangi rolde olacağı ise henüz bilinmiyor.

Kadın dizisindeki performansı çok beğenilmişti

Gökçe Eyüpoğlu, Özge Özpirinçci, Seray Kaya, Caner Cindoruk gibi isimlerle birlikte 3 sezon başarılı bir şekilde devam eden Kadın dizisinde yer almıştı. Bu dizideki başarılı oyunculuğu ve performansı seyirci ve yönetmenlerin dikkatlerinden kaçmadı. Hayata tutunmaya çalışan, otizmli ve kendinden ayrı bir çocuğu olan Ceyda'yı canlandıran Eyüpoğlu muhteşem bir oyunculuk sergiledi. Gökçe Eyüpoğlu seyirci tarafından da çok sevilince herkes yeni sezonda hangi projede yer alacağını merak ediyordu.

Gökçe Eyüpoğlu hangi dizide?

Netflix'in projesi olan Fatma'da yer alacak Gökçe Eyüpoğlu'nun farklı bir televizyon dizisinde de yer alıp almayacağı merak konusu. Başarılı oyuncu Eyüpoğlu'nun televizyon ekranlarında olması ise talep edilen bir durum. Dijital ve ücretli bir platform olan Netflix ünlü oyuncuların yer aldığı başarılı projeleri tüm dünyada gösterime sunuyor. Gökçe Eyüpoğlu da bu projelerden biri olan Fatma'da yer alacak fakat proje hakkında henüz ayrıntılı bir bilgi verilmedi.

24-07-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar