O ünlü oyuncu da Mucize Doktor’da!

O ünlü oyuncu da Mucize Doktor’da!
Bu sezonun en flaş dizilerinden olan Mucize Doktor bünyesine güçlü isimler katmaya devam ediyor. İzleyici Ali Vefa'ya rakip olarak diziye katılan Doruk karakterini merak ediyor.

Bu sezonun en flaş dizilerinden olan Mucize Doktor bünyesine güçlü isimler katmaya devam ediyor. Son olarak ödüllü dizi Kadın’da Cenk karakteriyle yer alan o ünlü oyuncu artık Mucize Doktor için ter dökecek. Reyting şampiyonu Mucize Doktor’a katılan ünlü oyuncu kim ve hangi karakteri canlandıracak? Şimdi detaylar

O ünlü oyuncu da Mucize Doktor’da!

Sıradışı bir doktorun ilginç başarısını anlatan Mucize Doktor ilk sezonuyla izleyicilerden tam not aldı. Hal böyle olunca her geçen gün kadrosunu genişletiyor. Fox Tv'nin iddialı diziye son olarak Doruk karakteri ile ünlü oyuncu Hakan Kurtaş katıldı. Çarpışma dizisindeki Demir karakteriyle yıldızı parlayan Hakan Kurtaş, dizinin yeni bölümlerinde Berhayat Hastanesi'nin yeni bir üyesi olarak yer alacak.

Ali Vefa’ya rakip geliyor!

Hastanenin başkahramanı Ali Vefa ile yıldızı barışmayacak olan Doruk’un tek hedefi, kendisinin Ali Vefa’dan daha iyi olduğunu kanıtlamaya çalışmasıdır. Sürprizli ve zor geçmişiyle ön plana çıkan Doruk, Berhayat Hastanesi’nde Ali Vefa’ya ciddi bir rakip olarak yeni doktor rolünü üstlenecek. Bu zor görevi başarıp başaramayacağını ikinci sezon Mucize Doktor dizisinde izleyip göreceğiz. Keyifli seyirler.

Hakan Kurtaş Kimdir?

1988, İzmir doğumlu genç oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü  mezunudur. Daha ortaokulda tiyatroya ilgi duyan Kurtaş, 2010 yılında DOT Tiyatrosu'nun Punk Rock oyununda yer aldı. Gençliğinde profesyonel basketbol oynayan başarılı oyuncu aynı zamanda müzisyendir. Leman, Uykusuz gibi mizah dergilerinde karikatürleri yayımlanan Hakan Kurtaş, arkadaşları ile birlikte Bir Aralık adlı müzik grubu kurdular. Çok yönlü sanatçılığıyla dikkat çeken Hakan Kurtaş halen bu müzik grubunda hem söz yazıp beste yapıyor, hem de gitar çalıp şarkı söylemeye devam ediyor.

Rol aldığı yapımlar

2019 – Kadın (Cenk) (TV Dizisi)

2018 – İyi Oyun (Arda) (Sinema)

2018 – Çarpışma (Demir) (TV Dizisi)

2018 – 8. Gün (Rüstem) (TV Dizisi)

2017 – Martıların Efendisi (Hakan) (Sinema)

2017 – Dolunay (Deniz) (TV Dizisi)

2017 – Bölük (Sinema)

2016 – Saruhan (İbrahim) (TV Filmi)

2015 – Seddülbahir 32 Saat (Nafiz) (TV Dizisi)

2015 – Analar ve Anneler (Murat) (TV Dizisi)

2015 – 91.1 (Soner) (Sinema)

2014 – Filinta: Bir Osmanlı Polisiyesi (Sultan Abdülhamit Han) (TV Dizisi)

2013 – A.Ş.K. (Kerem) (TV Dizisi)

2012 – Vücut (İzzet) (Sinema)

2011 – Bir Çocuk Sevdim (Sinan) (TV Dizisi)

2010 – Ezel (Can) (TV Dizis

08-07-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar