Kadın dizisinin uluslararası başarısı!

Kadın dizisinin uluslararası başarısı!
Fox TV ekranlarında üç sezon boyunca yayınlanmış ve izleyiciyi ekrana kilitlemiş Kadın dizisi İspanya'da yayına girmek için gün sayıyor. İşte detaylar

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Bennu Yıldırımlar, Caner Cindoruk ve Şerif Erol gibi başarılı isimlerin bulunduğu Kadın dizisi Med Yapım'ın gözde dizilerinden biri olup geçtiğimiz şubat ayında final yapmıştı. 3 sezonu ve 81 bölümü arkada bırakan dizi tecrübeli ve çocuk oyuncularıyla zengin bir kadroya sahipti. Duygu yüklü sahneleriyle seyircinin beğenisini kazanmış olan dizi şimdi ise bu başarısını ülke dışına çıkarıyor. 

KADIN ARTIK İSPANYOL EKRANLARINDA

İspanya’nın büyük medya kuruluşlarından biri olan Atresmedia TV Grubu, Kadın dizisini satın aldı. dünyaca ünlü La Casa De Papel dizisinin Netflix'ten önceki adresi olan Antena 3 kanalınının sahibi olan bu şirket yayın haklarını satın aldıktan sonra İspanyol basını Kadın dizisi setine gelmiş ünlü oyuncularla röportaj yapmıştı. İspanyolca kadın anlamına gelen Mujer ismiyle yayınlanacak olan dizi Türkiye'de final yapsa da İspanyol ekranlarında yeni bir başlangıç yapıyor.

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİNİN HEYECANI

Dizinin başkarakteri Bahar'a hayat  veren başarılı oyuncu Özge Özpirinçci ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla heyecanını paylaştı. Ünlü oyuncu ''İspanya ile tanışmak için sabırsızlanıyorum'' notunu düşerken akıcı İspanyolcasıyla da ilgi çekti. 

KADIN DİZİSİ KONUSU

Bahar kocası Sarp öldükten sonra iki küçük çocuğuyla hayata tutunmaya çalışan genç bir kadındır. Bir vapur kazasında kaybettiği kocasının yaşadığına içten içe inanmaktadır. Bu sırada mücadele etmek zorunda olduğu yoksulluk onun en büyük sınavlarından biri olsa da parasızlık onun yüzündeki gülümsemeyi hiç eksiltmez. Yıllar önce annesi tarafından terk edilen Bahar'ın yolu annesi ile tekrar kesişir ve hayatı öncesinden daha farklı olacaktır. 

08-07-2020
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar