Kadın Dizisine Mucize Doktor’un Ali Vefa’sı Konuk mu Oluyor?

Kadın Dizisine Mucize Doktor’un Ali Vefa’sı Konuk mu Oluyor?
Fox Tv ekranlarında yayınlanan iki başarılı dizinin sürpriz birlikteliği. Kadın Dizisinde Mucize Doktor Dizisinin başarılı oyuncusu Ali Vefa doktorluk yaptı. Detaylar haberimizde!

Fox Tv’nin Salı akşamlarının başarılı dizisi Kadın her bölüm reytinglerde üst sıralarda yer almaya devam ediyor. 3. sezonunda olan ve başrollerinde Özge Özpirinçci’nin rol aldığı dizi bu yayın dönemine başlamadan önce adeta kıyameti yaşamış ve çok önemli oyuncularıyla yollarını ayırmıştı. Başarılı dizinin Salı günü yayınlanacak 72. bölümünün fragmanında seyirci büyük bir sürprizle adeta şok oldu.

Dizinin 72. Bölümünde yine Fox Tv’de Perşembe akşamları ekrana gelen ve reytingleri adeta kasıp kavuran Mucize Doktor’un başarılı oyuncusu Ali Vefa karakterine hayat veren Taner Ölmez’in konuk oyuncu olarak rol aldığı ortaya çıktı. Kadın Dizisinin yayınlanan 72. Bölüm fragmanında bu büyük sürprizle karşılaşanlar şaşkına döndü. İşte detaylar!

Mucize Doktor Ali Vefa Kadın Dizisinin Hastasına da Müdahale Ediyor!

Fox Tv’nin başarılı dizisi Kadın’da Mucize Doktor Ali Vefa sürprizi yaşanıyor. Mucize Doktor’un başarılı oyuncusu Taner ölmez’in canlandırdığı Ali Vefa karakteri Kadın dizisinin 72. Bölümüne konuk oyuncu olarak dahil oldu. Özge Özpirinçci’nin üstün performans gösterdiği dizide Bahar’ın oğlu Doruk hastalanıyor. Bahar bir süre sonra fenalaşan oğlunu apar topar hastaneye götürüyor. Sedyede acil müdahalesi yapılan Doruk’a Bahar “merak etme anneciğim iyi olacaksın” diyerek moral veriyor. Bahar büyük üzüntü içinde gözyaşları dökerken Mucize Doktor’un Ali Vefa’sı beliriyor ve Doruk’a sevgi dolu bakıyor. Seyircinin şimdiden merakla ve sabırsızlıkla beklediği dizi Salı akşamı ekranlara gelecek.

Kadın Dizisi Son Bölümde Neler Oldu?

Fox Tv ekranlarında Salı akşamları yayınlanan ve 3. Sezonunu yaşayan Kadın’ın yayınlanan son bölümünde Ceyda ile beraber başı belaya giren Bahar polislerin gelmesiyle beraber büyük bir şok içine girmiştir. Bir şekilde polislerin elinden kurtulmayı başarsalar da çok daha büyük bir tehlike onları beklemektedir. Çünkü Cem’in tencerelerinin peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur.

Bahar ve Ceyda’ya daha yakın olmak için Enver’in terzi dükkanını kullanması ise onları daha da korkutmuştur. Bu arada Şirin’in Arif’e olan yakın tavırları Ceyda’yı iyice rahatsız etmeye başlar. Bahar Arif’e kızmaya hakkı olmadığını düşündüğü için de bu olaya hiç karışmak istemez. Ama içinde garip bir his oluşmuştur. Ceyda ise Şirin’de bir şeyler olduğunun farkındadır. Peki, Arif’ten nefret eden Şirin’in planı nedir?

18-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar