Kadın Dizisinin Bahar’ı Özge Özpirinççi’den Evlilik Açıklaması Geldi!

Kadın Dizisinin Bahar’ı Özge Özpirinççi’den Evlilik Açıklaması Geldi!
Fox TV'nin sevilen dizisi Kadın'ın başrol oyuncusu Özge Özpirinçci 2020'de evlilik var mı sorusuna bakın nasıl yanıt verdi?

Kadın Dizisinin Bahar’ı Özge Özpirinççi’den Evlilik Açıklaması Geldi! Fox TV'nin sevilen dizisi Kadın dizisinde başrol oyuncusu (Bahar karakteri) Özge Özpirinçci 2020'de evlilik var mı sorusuna bakın nasıl yanıt verdi? Salı akşamlarının yıldızı Kadın dizisinde başrol canlandıran Özge Özpirinç ci Evleniyor mu? dedirtti. Yaptığı paylaşımlar ile sevenlerinin de kafası karışınca, Özge Özpirinçciden beklenen yanıt geldi mi?

Kadın Dizisinin Bahar’ı Özge Özpirinççi’den Evlilik Açıklaması Geldi! 

10 Ocak Cuma günü vizyona giren Caner Özyurtlu yönetmenliğindeki  yeni Filmi Biz Böyleyiz ile uzun bir aradan sonra beyazperdeye tekrar ışık saçtı. KAdın dizisinde olduğu gibi Biz Böyleyiz filmindede başrol oynayan güzel oyuncu Özge Özpirinçci, Sevgili Burak Yamantürk ile Bebek sahilinde gezerken magazin ekiplerine yakalandı. Hoş bir söyleşi yapan Özge ve Burak Çifti hayatları ile sorulan sorular üzerine neşeli cevaplar verirken, muhabirin sorduğu 2020 yılında evlilik gözüküyor mu sorusuna aşırı sinirlendi. Güzel oyuncu Sağlıklı ve mutlu olalım yeter cevabını verdi. Evlilik ile ilgili kararını kendilerine saklayan yada birlikte yaşamaktan dahahoşnut olan ikiliye muhabirlerden mutluluk dilemek kalıyor. 

Özge Özpirinçci Kimdir?

1 Nisan 1986'da İstanbulda dünyaya gelen güzeloyuncu İlk ve orta öğreniminide İstanbulda tamamlamıştır. Lise ye geçtiği yıl AFS programı aracılığı İle Amerikada eğitimine devam etti. Ardından Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri bölümünü tamamladı ve 2008 yıkında Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri bölümününden mezun oldu. 

İlk olarak 2007 yılında  Cesaretin Var Mı Aşka dizisinde Ebru karakterine canlandırarak televizyon sektörüne giriş yaptı. Daha sonra bir çok ünlü markaların reklam filmlerinde yer alan güzel oyuncu daha sonra Kavak yelleri dizinde 5 bölüm kadar yer almıştır. Televizyon dünyasında adından söz ettirmeye başlayınca MElekler Korusun adındaki dizide başrol oynamaya başlamıştır. 

Daha sonra 2011 yılında beyaz perdenin konuğu olan  Anadolu Kartalları filminin kadrosunda başrollerde yer alan oyuncu, Üsteğmen Ayşe Dinçer karakterine hayat vermiştir. Kadir İnanır ve Türkan Şoray'ın gençlik yıllarında canlandırdığı Al Yazmalım filminin Tv uyarlamasında da başarılı bir performans sergilemiştir. 

Özpirinçci, Fox Tv'de Aşk yeniden dizisinde oynamış ve son olarakta 2017 yılında yayınlanmaya başlanan yine Fox Tv'nin başarılı yapımlarından Kadın dizisinde Bahar karakteri ile başrol'e hayat vermiştir. 

15-01-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar