Kadın Dizisi’nin Finaline Sürpriz Konuk!

Kadın Dizisi’nin Finaline Sürpriz Konuk!
Fox Tv'de yayınlanan Kadın'ın final bölümüne sürpriz bir oyuncu konuk oluyor. Dizinin final bölümünde genç oyuncu Toprak Can Adıgüzel İsmail karakteriyle izleyici karşısına çıkacak

Fox Tv ekranlarında üç sezondur izleyici ile buluşan ve Salı akşamları yayınlanan başarılı dizilerden Kadın Salı akşamı 81. Yeni ve final bölümüyle ekrana geliyor. Uzun zamandır final yapacağı konuşulan dizinin son bölümünün özel olarak kaleme alındığı ve akıllarda kalacak bir bölüm olacağı kulislerde konuşulmaktadır. Kanalın en çok izlenen yapımlarından olan ve Med Yapım MF yapım tarafından birlikte hazırlanan dizi aylar öncesinden final kararı almıştı. Özge Özpirinçci, Bennu Yıldırımlar, Şerif Erol, Seray Kaya gibi usta oyuncuları bünyesinde toplayan dizi son bölümüne hazırlanırken sürpriz bir konuk oyuncu da dizinin son bölümünde rol alıyor. Dizinin final bölümünde Şirin karakterinin akıl hastanesindeki sevgilisi olarak rol alacak oyuncu Toprak can Adıgüzel. Detaylar haberimizde!

Toprak can Adıgüzel Kadın Dizisi’nin Final Bölümünde!

Med Yapım imzalı kadın dizisi Fox Tv’de Salı akşamları ekrana geliyor. Üç sezondur yayınlanan dizi 81. Bölümüyle final yapacak. Geçtiğimiz günlerde çekimleri sona eren ve bir veda yemeğinde buluşan oyuncular dizinin üç sezondur süren başarısını kutlarken dizinin final bölümünde Toprak can Adıgüzel’in konuk oyuncu olarak rol alacağı belirtildi. Dizinin kötü karakteri Şirin’in akıl hastanesindeki sevgilisi İsmail’i canlandıracak oyuncu böylece efsane haline gelen dizinin son bölümünde rol almış olacak. 81.bölümüyle son kez izleyiciyle buluşacak olan Kadın dizinin bu başarısı hem yapım firması hem de Fox Tv tarafından mutlulukla karşılandı. Dizinin final yapmasının ardından yerine hangi yapımın başlayacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Toprak can Adıgüzel Kimdir?

Kadın Dizisi’nin final bölümünde rol alacak olan genç oyunculardan Toprak can Adıgüzel, 26 Ocak 1992 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimini İzmir’de tamamlayan oyuncu lise yıllarında tiyatro ile ilgilenmeye başlamış ve çeşitli oyunlarda değişik rollerde oynamıştır. İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar fakültesi Drama ve Oyunculuk bölümünden mezun olan genç oyuncu daha sonra değişik tiyatrolarda rol almaya başlamıştır. Benim Adım Feuerbach adlı oyunda usta oyuncu Selçuk Yöntem ile birlikte sahneye çıkan oyuncu bunun yanı sıra başka tiyatrolarda da rol almıştır. Kadın Dizisinde akıl hastanesinde birini canlandıracak genç oyuncu için bu ilk ekran tecrübesi olacaktır.

02-02-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar