Kadın Fazilet Aşçıoğlu (Hümeyra) kimdir?

Kadın Fazilet Aşçıoğlu (Hümeyra) kimdir?
Fox tv kanalında yayınlanan Kadın dizisi oyun kadrosuna dahil olan Fazilet Aşçıoğlu kimdir? sorusunun cevabını yanıtladık.

Fox TV kanalının sevilen dizisi Kadın, yepyeni bölümleri ile ekranlara gel meye devam ediyor. Proje, yayınlanmaya başladığı ilk bölümden itibaren büyük bir ilgiyle karşılanmış daha sonra da hep en çok izlenenler arasında yer almaya devam etmiştir. Yeni sezona da bomba gibi bir giriş yapan Kadın dizisi oyuncu kadrosuna yepyeni isimler dahil oldu. Kadın dizisine dahil olan isimlerden birisi de ünlü oyuncu Hümeyra oldu. Şimdi ise ünlü oyuncunun dizide hangi rolde yer aldığı merak konusu oldu. Fazilet Aşçıoğlu kimdir? Hümeyra yeni dizisi. Kadın dizisi Hümeyra kimdir? En çok arananlar arasında yer alan Hümeyra ile ilgili merak ettiğiniz tüm detayları sizler için hazırladık.

Medyapım öncülüğünde ekranlara getirilen Kadın dizisinin yapımcılığını Fatih Aksoy ve Faruk Bayhan üstlenirken,yönetmen koltuğunda ise Nadim Güç oturmaktadır. Senaryosunda Hande Altaylı'nın yer aldığı Kadın dizisinde oldukça başarılı isimler yer almaktadır. Dram konularını içeren Kadın dizisi oyuncu kadrosunda, Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Şerif Erol, Seray Kaya, Ece özdikici, Devrim Özder Akın, Feyyaz Duman, Gökçe Eyüboğlu, Ahmet Fırat Şungar, Ayça Erturan, Kübra Süzgün, Ali Semi Sefil gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır.

Hümeyra kimdir?

23 Ekim 1947 yılında dünyaya gelen Hümeyra, 1970'li yılların müzisyen ve oyuncuları arasında yer almaktadır. O yıllarda Kördüğüm, Sessiz Gemi, Otuzbeş Yaş gibi şarkılar ile tanınan Hümeyra, daha sonra ise Tukulardan intihar ve Beyhude albümlerini çıkarmıştır. Türkiye'ye ilk rap tarzında söylenen şarkıyı getiren ünlü isim Hümeyra, bir çok film ve dizilerde de rol almıştır.

Hümeyra rol aldığı projeler

Babam ve Oğlum

Ortaoyuncular

İçinden tramvay geçen şarkı

Asiye nasıl kurtulur?

Işık Saçan Apollon

Kadın

En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Altın Portakal Ödülü kazanan Hümeyra, daha önce Fikret Hakan ve Ömer Kavur ile evlenmiş ve boşanmıştır.

Kadın dizisi Fazilet Aşçıoğlu karakteri

Fox tv kanalında yayınlanmaya devam eden Kadın dizisinde Fazilet Aşçıoğlu karakterine hayat veren Hümeyra, tüm hayranlarını sevindirdi. Dizide Fazilet Aşçıoğlu karakteri ise, ünlü bir yazarı canlandırmakta.

03-10-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler