Kadın İzleyicileri Şoku Yaşadı! Sevilen Oyuncu Diziye Veda Etti!

Kadın İzleyicileri Şoku Yaşadı! Sevilen Oyuncu Diziye Veda Etti!
Fox Tv ekranlarında 3. sezonunda olan Kadın dizisinde şok bir ayrılık yaşandı. Dizinin usta ismi Bennu Yıldırımlar diziden duygusal bir vedayla ayrıldı. İşte ayrıntılar!

Kadın Med Yapım’ın Fox Tv için hazırladığı ve üç sezondur devam eden Salı günlerinin başarılı dizilerinden. Dizi bu sezona başlarken büyük bir hikaye değişikliğine giderek güçlü karakterlerle yolunu ayırmış ve yeni bir hikayeye yol vermişti. Ancak ne yazık ki bu operasyon çokta tutmamış olacak ki dizi reyting olarak geçtiğimiz iki sezonun gerisinde kaldı. Dizide rol alan ve Hatice Sarıkadı rolünü iki sezon boyunca başarıyla canlandıran güçlü oyuncu Bennu Yıldırımlar’da diziden geçtiğimiz günlerde çıkmış ancak geri dönüşlerle dizide rol almaya devam etmişti. Ancak dün yayınlanan 72. Bölümle Hatice Sarıkadı karakterine dolayısıyla Bennu Yıldırımlar’a veda etti. İşte detaylar!

Kadın Dizisinde Bennu Yıldırımlar’a Duygusal Veda!

Fox Tv’nin Salı akşamlarının güçlü dizisi Kadın’da dün akşam yayınlanan bölümde seyirci duygusal bir vedayla sarsıldı. Başrollerinde Özge Özpirinçci, Kübra Süzgün, Feyyaz Duman, Bennu Yıldırımlar gibi oyuncuların rol aldığı dizi’de geçtiğimiz bölümlerde diziden ayrılan ancak eşinin hatırlamaları ve yanılsamalarıyla dizide rol almaya devam eden Hatice Sarıkadı karakterinin hikayesi sona erdi. Karakteri canlandıran ve oldukça başarılı olan usta oyuncu Bennu Yıldırımlar’ın artık kesin bir şekilde diziyle vedalaşması anlamına gelen bu durum seyircileri ve dizide rol alan herkesi derin bir üzüntüye sevk etti.

Karakteri adeta yaşayan ve ekrana bir karakterle daha iz bırakarak giden Bennu Yıldırımlar Fikret Kızılok’un “Bu kalp seni unutur mu” şarkısı eşliğinde duygusal bir veda yaşadı. Ekran başındakilerin ve dizide eşi rolünü oynayan Enver karakterinin gözyaşlarına hakim olamadığı sahne unutulmayanlar arasına girdi.

Bennu Yıldırımlar’a Duygulandıran Mesajlar!

Kadın dizisinin başarılı oyuncusu Hatice Sarıkadı karakterinin gerçek sahibi Bennu Yıldırımlar Kadın Dizisine yıllar önce Yaprak Dökümü adlı dizide canlandırdığı Fikret karakterinin vedasına benzer bir ayrılıkla veda etti. Dizide Enver karakterinin sevgili ve biricik eşi Hatice Sarıkad’yı canlandıran Bennu Yıldırımlar veda sonrası duygusal mesajlara boğuldu.

Dizide evli rolü oynadığı Enver karakteri veda sonrası “İyi ki seni bulmuşum. İyi ki eşim olmuşsun. Her şey için teşekkür ederim. İyi ki varsın. Bir gün gelecek kavuşacağız ve hiç ayrılmayacağız. Bu bir elveda değil, sadece veda. O güne kadar kızlarımıza ve torunlarımıza iyi bak.” Yapımcı Med Yapım ise resmi Instagram hesabından Bennu Yıldrımla’a teşekkür eden bir paylaşım yaptı ve böylece oyuncunun gidişi resmiyet kazanmış oldu.

20-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar