'Kadın' sezon finali yapıyor!

'Kadın' sezon finali yapıyor!
Reyting rekortmeni dizi Kadın sezon finali yapıyor. Kadın ne zaman sezon finali yapacak? Kadın sezon finalinde neler olacak?

Fox Tv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kadın'ın sezon finali yapacağı tarih belli oldu. Önümüzdeki haftalarda sezon finali yapacak olan dizinin sezon finali tarihini merak eden dizi severler cevabı internetten aramaya başladılar. Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kadın, Fox Tv ekranlarını reytinglerde en üst sıraya yerleştiriyor. Kadın dizisinin sezon finali yapması reytingleri nasıl etkileyecek? Kadın dizisi ne zaman sezon finali yapacak? İşte detaylar..

KADIN SEZON FİNALİ YAPIYOR!

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Şerif Erol, Seray Kaya, Ahu Yağtu ve Feyyaz Duman gibi bomba isimlerin yer aldığı Kadın dizisinin sezon finali yapacağı tarih belli oldu. Bahar, Sarp, Nisan ve Doruk'un hüzün dolu yaşam hikayesini konu alan dizi yayınlandığı günden bu yana izlenme rekorları kırıyor. Salı akşamlarının en çok izlenen dizisi Kadın, nasıl bir final yapacak. Diziyi yakından takip edenler final bölümünün nasıl olacağını merak ediyor. Yapımcılığını MedYapım & MF Yapım'ın üstlendiği dizinin her Salı reytinglerde üst sıralara yerleşmesi hem yapım şirketini hem de oyuncu kadrosunu büyük anlamda olumlu motive ediyor. 

Med Yapım ve MF Yapım’ın ortak dizisi olarak ekranlara gelen Kadın için 3 sezon yayınlaması onayı çıkmıştı. Böylelikle Kadın dizisinin 2019 ve 2020 yıllarında da Fox Tv ekranlarında yayınlanacağı kesinleşmişti. Yapım şirketi ve Fox Tv kanal ekibi, reytignlerde büyük başarı gösteren tek dizisi Kadın'ın erkenden sezon finaline yapmasına karşı olsa da dizinin sezon final tarihi netleşti. Kadın dizisi 28 Mayıs 2019 Salı akşamı 
Fox TV ekranlarında yayınlanacak olan 64. bölüm ile sezon finali yapacak. Sezon finaline son 5 bölüm kaldı. Sezon finaline kadar yayınlanacak olan son 5 bölüm her Salı akşamı Fox TV ekranlarında olacak.

KADIN DİZİSİ HAKKINDA

İlk bölüm yayın tarihi: 24 Ekim 2017

Yapımcı: Fatih Aksoy; Faruk Bayhan

Yönetmen: Merve Girgin

Bölüm sayısı: 42

OYUNCULAR

Caner Cindoruk :  Sarp Çeşmeli

Senay Kara : Şirin Sarıkadı

Ali Semi Sefil : Doruk Çeşmeli

Özge Özpirinçci : Bahar Çeşmeli

Feyyaz Duman : Kahveci Arif

Kübra Süzgün : Nisan Çeşmeli

Bennu Yıldırımlar : Hatice Sarıkadı

24-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler