Tarkan Disney Plus’ın Reklam Yüzü Oldu

Tarkan Disney Plus’ın Reklam Yüzü Oldu
Türkiye’nin mega starı ünlü şarkıcı Tarkan Disney Plus’la anlaşmaya vardı. Tarkan Disney Plus’un reklam ve tanıtımlarında yer alacak.

14 Haziran’da Türkiye pazarında yayına başlayacak olan internet yayın platformu Disney Plus birbirinden ünlü isimlerle anlaşma yapmaya devam ediyor. Bugüne kadar birbirinden ünlü oyucularla ve yapım şirketleriyle anlaşma yapan Disney Plus geçtiğimiz gün de Türkiye’nin en ünlü isimlerinden biri olan şarkıcı Tarkan’la anlaşma imzaladı. Disney Plus’un Tarkan’la anlaşmaya varması sektörde bomba etkisi yaratırken aynı günlerde platform ilk yerli içeriğin çekimlerinin başladığını duyurdu ve ilk kareleri de yayınladı. Oldukça heyecan yaratan bu gelişmeler Türkiye pazarında 14 Haziran’dan sonra hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını gösterdi. Tarkan’la anlaşma imzalayan Disney Plus ünlü şarkıcıyı reklam yüzü olarak kullanacak ve ayrıca Tarkan platform için özel içerikler de üretecek.

Tarkan Reklam Yüzü oldu

Yakında yayına başlayacak olan Disney Plus daha önce yaklaşık 15 oyuncuyla ve en başarılı yapım şirketleriyle sözleşmeler imzalamıştı. Son hazırlıklarını yapan platform reklam yüzü olarak ünlü şarkıcı Tarkan’la anlaşmaya vardı. Daha önce Halit Ergenç, Cansu dere, Yılmaz Erdoğan, Şahan Gökbakar, Ata Demirer, Aras Bulut İynemli, Can Yaman, Demet Özdemir, Hande Erçel, Burak deniz, Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu ile anlaşmaya varan platform son olarak ünlü şarkıcı Tarkan’la anlaşmaya vardı. Disney Plus’la anlaşmaya varan ünlü şarkıcının platformun reklam yüzü olacağı öğrenildi. Ünlü yıldızın ayrıca Disney Plus için özel içerikte üretecek. Ünlü şarkıcıyla Disney Plus’ın anlaşmaya varması sektörde ve müzik dünyasında büyük yankı uyandırırken haber magazin basını ve sosyal medyada geniş şekilde yer aldı. Tarkanlı Disney Plus reklam ve tanıtımlarının yakında çekileceği ve yayınlanmaya başlayacağı öğrenildi.

İlk Dizinin Kareleri Geldi

Öbür taraftan Disney Plus için 03 Medya ve Same Film tarafından hazırlanan ve çekimleri başlayan Kaçış adlı dizinin ilk kareleri gelmeye başladı. Oyuncu kadrosunda Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun rol aldığı dizi Dram ve macera türünde hazırlanıyor. Kaçış’ta sınır ötesine geçen bir grubun bir baskın sonucu radikal terör örgütünün eline geçmesi ve sonrasında yaşanan olaylar, kaçışlar ve dramlar ele alınıyor. Dizide Engin Akyürek bir savaş fotoğrafçısı olan Mehmet karakterini canlandırıyor. Kaçış yakında Disney Plus’ta seyirciyle buluşacak.

23-04-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar