Kahraman Babam 3. Bölüm izle

Kahraman Babam 3. Bölüm izle
Show TV'de 21 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanan Kahraman Babam 3. bölüm izle. Kahraman Babam son bölüm tek parça izleyebileceğiniz adres sayfamızda.

Show TV'de yayınlanan Kahraman Babam dizisi 21 Haziran Pazartesi akşamı saat 20:00'de 3. yeni bölümüyle izleyici ile buluştu. Dizinin yeni yayınlanan bölümünde karısını öldüren çeteye ulaşabilmek için yol arayan Uğur'un yapacakları işlenecek. Kahraman Babam son bölüm izleyemeyen ve tekrar izlemek isteyenler arama motorunda 'Kahraman Babam 3. bölüm izle' sorgusu gerçekleştiriyor. Kahraman Babam dizisinin son bölümüne aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilir, 3. bölüm özetini ise yazının devamından inceleyebilirsiniz.

Kahraman Babam 3. Bölüm Özeti

Tufan, Nazım'a çarpıp kaçanın kendisi olduğunu itiraf eder. Gerçeklerin yavaş yavaş ortaya çıkmasıyla birlikte Uğur, karısını öldürenlere ulaşabilmek için Tufan üzerinden gidebileceğini fark eder. Tufan'dan gizli gerçekleri öğrenmek için konuşturmaya çalışan Uğur'un yolu yine Yonca ile kesişir. Üstlelik bu kesişme Yonca'yı da zor duruma sokacaktır. Uğur yaptıklarında haklı olduğunu Yonca'ya da göstermek isteyerken onun korkunç bir olaya tanık olmasını istemeden sağlayacaktır.

Uğur evlat hasretiyle yanıp tutuşurken, kızı Ömrüm'ün okulunda bir etkinlik düzenleneceğini öğrenir. Ömrüm babası okula gelemeyeceği için üzülür. Uğur ise etkinliğe katılabilmenin bir yolunu aramaya başlar. Bir yanda yasak diğer yanda Cem, Uğur'un etkinliğe gelmesine engel olabilecek midir?

Murat ise babasının kanatları altından çıkıp kendini herkese kanıtlamanın yolunu arar. Riskli bir yangında kendini kanıtlamak uğruna canını ortaya koyması Tolga'nın öfkelenmesine sebep olacaktır.

Öte yandan Yavuz, son planını da hayata geçirek ve birçok kişiyi zor durumda bırakacaktır.

Kahraman Babam 3. Bölüm izle

21 Haziran Pazartesi akşamı saat 20:00'de yeni bölümüyle yayınlanan Kahraman Babam dizisi izleyenlerin beğenisini kazanmayı başardı. Kahraman Babam 3. bölüm izle ve son bölüm izle araması yaparak yeni bölüme ulaşmaya çalışan izleyiciler ilgili bölüme Show TV'nin resmi internet sitesi ''https://www.showtv.com.tr/dizi/tanitim/kahraman-babam/2788'' adresinden ve kanalın resmi YouTube adresinden ulaşabilirler.

Kahraman Babam 3. bölümü ile Pazartesi akşamı saat 20:00'de Show TV'de!

 

21-06-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar