Kahraman Babam çok yakında Show TV'de başlıyor!

Kahraman Babam çok yakında Show TV'de başlıyor!
Haziran2021’de Show Tv’deki yolculuğuna başlayacak olan dizi, bir avuç kahraman itfaiyecinin olağanüstü fedakârlıklarını anlatıyor.

Dizi severlerin büyük heyecan ve merakla beklediği Kahraman Babam çok yakında Show TV'de başlıyor. Daha önce ismi Kırmızı Kamyon olarak belirlene ve radikal bir karar alarak isim değişikliğine giden Kahraman Babam’ın oyuncu kadrosunda hangi oyuncular var? Dizinin konusu ve diğer gelişmeler haberimizde. Şimdi detaylar

Kahraman Babam çok yakında Show TV'de başlıyor!

Yapımcılığını 10. Ev’in üstlendiği, Sema Ergenekon’un senaryo süpervizörlüğünü üstlendiği, dizinin senaryosu Sevgi Yılmaz, Devrim Yıldız Özdemir ve Bahar Kay üçlüsüne emanet edildi. Yönetmen koltuğunda Osman Kaya’nın oturduğu Kahraman Babam dizisi için geri sayım başladı. Önümüzdeki ay yaz disizi olarak ekrana gelmesi beklenen dizinin cast kadrosu tamamlandı.

Oyuncu Kadrosu kimlerden oluşuyor?

Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır ve Fatih A’ın başrollerini paylaştığı Kahraman Babam dizisinde ayrıca Tuğçe Altuğ, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan, Toprak Sağlam, Sümeyye Aydoğan, Ebrar Alya Demirbilek, Burak Berkay Akgül, Timur Ölkebaş, Gürberk Polat, Efekan Can, Melisa Akman, Uğur Arda Başkan, Hakan Altıner, Gamze Demirbilek, Yaşar Aydınlıoğlu, Mehmet Mehmetof, Kağan Uluca ve Tuğçe Karabayır gibi oyuncular da rol alacak.

Kahraman Babam konusu nedir?

Haziran2021’de Show Tv’deki yolculuğuna başlayacak olan dizi, bir avuç kahraman itfaiyecinin olağanüstü fedakârlıklarını anlatıyor. Görev uğruna kızını ihmal eden baba kızın duygu yüklü hikâyeni ekrana taşıyacak olan Kahraman Babam’ın çekimleri devam ediyor. Kahraman Babam’ çok yakında Show TV’de başlıyor. Canlitv platformu olarak diziyle ilgili gelişmeleri takipçilerimizle paylaşmaya devam edeceğiz.

Görkem Sevindik Kimdir?

1986 Adana doğumlu oyuncu, eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tamamladı. Oyunculuk kariyerine Kurtlar Vadisi Pusu dizisiyle başlayan genç yıldız, canlandırdığı Pusat karakteri ile şöhreti yakaladı. Söz dizinde canlandırdığı Mücahit karakteriyle oldukça geniş hayran kitlesi kazanan Görkem Sevindik daha çok mafya ve asker tiplemesiyle ünlenmiştir. Başarılı oyuncu son olarak Show T’nin mafya dizisi olan Ramo dizisinde Boz karakterine hayat veriyordu.

Rol aldığı diziler ve filmler:

2020 – Ramo (Boz) (TV Dizisi)

2017-2019 – Söz (Mücahit) (TV Dizisi)

2017 – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (TV Dizisi)

2011 – Kalbim Seni Seçti (TV Dizisi)

2007-2016 – Kurtlar Vadisi Pusu (Pusat) (TV Dizisi)

14-05-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar