Kalk Gidelim 119.Bölüm İzle!

Kalk Gidelim 119.Bölüm İzle!
Seviyeli mizah dizisi Kalk Gidelim güldürmeye ve eğlendirmeye 119. bölümde de devam ediyor. Halim ve Yasemin cephesinde farklı anlaşılan olayın sırrı çözülebilecek mi?

Seviyeli mizahı, hayatın içinden sıcacık hikayesi ve usta isimlerden kurulu kadrosuyla RTÜK tarafından ödüllendirilen Kalk Gidelim dizisi komik, eğlenceli sahneleriyle seyirciyi ekranlara toplamaya devam ediyor. TRT1'nin bol eğlenceli komedi dizisi Kalk Gidelim 119. Bölümüyle ekrana geliyor. Her cumartesi keyifle güldüren ve eğlendiren komedi dizisi Kalk Gidelim 119. yeni bölümde Kelle İsmail’in yaptığı ziyaret herkesi heyecanlandırıyor. Bir dedektif gibi çalışan Veli’nin Kelle İsmail’in keşfettiği köydeki ajanı kim? Bayramlık ziyareti deyip giden ve ziyaretten geç dönen Badegül’ün hareketleri onu tanıyanları hamilelik konusunda şüphelendiriyor. Yoksa hamilelik söylentileri doğru mu? Güldürürken eğlendiren, seviyeli komedi dizisi Kalk Gidelim müdavimleri 12 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00’de ekrana gelen 119. Bölümde Halim ve Yasemin cephesinde farklı anlaşılan olayın sırrı çözülebilecek mi? Şimdi detaylar

Kalk Gidelim 119.Bölüm İzle!

 

TRT1'nin bol eğlenceli komedi dizisi Kalk Gidelim her cumartesi olduğu gibi bu akşam da olayları keyifle ve neşeyle ekrana getiriyor. Başrollerini Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer gibi isimlerin paylaştığı Kalk Gidelim son bölümde Kelle İsmail kendi evinde bir ziyafet verir. Herkes neşeyle eğlenmekte ve ziyafetin keyfini çıkarmaktadır. Oysaki Dudu ve Duru bu davete giriş nedeni çok başkadır. Evde tek başına kalan Perihan geleneksel pekmezli aşure yapar. Geç kaldığının farkında olmadan gece vakti dağıtım yapar. Dalgiller’in Mermercide olduğunu unutmuştur. Aşure götürdüğü Mermercide Perihan’ın karşılaştığı sürpriz ne?

Yoksa Gömü bulundu mu?

Sabahı dar eden Seyfettin ve ailesi tarlaya koşarlar. Tarla boydan boya kazılmıştır. Bir araya gelen Samim ve Seyfettin, Kelle İsmail’in kendilerini yemeğe davet ederek alıp evi boşalttığını ve gömüyü tarladan alıp kaçtığını zannederler. Ancak Mustafa Ali aynı kanaatte değildir. Köye jandarma çağırılır. Araştırma yapan Jandarma dişe dokunur bir kanıta ulaşamasa da eldeki tek zanlı olan Kelle İsmail’i sorgulamak için arar. Gerçi Jandarma sadece Kelle İsmail için köye gelmemiştir. Annesinin kaybolduğu ihbar den Şakir’in annesini de arayacaklardır.  

Yasemin sarsıntı geçiriyor

Samim’i sorgulayan Jandarma Kelle İsmail’i gözaltına alır. Kelle, geceyi karakolda geçirirken vesveseli Yasemin yine sarsıntı geçirir. Kelle İsmail paçayı kurtarabilecek mi, Samim Annesine kavuşabilecek mi? Hepsi ve daha fazlası 12 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00’de ailenizin kanalı TRT1 ekranlarında. Keyifli seyirler.

12-09-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar