Kalk Gidelim 128.Bölüm İzle!

Kalk Gidelim 128.Bölüm İzle!
Ufuk Özcan, Erkan Sever ve Ayça Varlier’in başrollerini paylaştığı Kalk Gidelim 128. Bölümüyle TRT1’deki yolculuğuna devam ediyor. Bunama sırası Şakir'de.

TRT1’in Perşembe akşamları yayınlanan romantik komedi dizisi Kalk Gidelim 128. Bölümü izleyicisini kahkahaya boğacak. Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer’in başrolleri paylaştığı dizide borcunu ineklerle kapatmaya çalışan Seyfettin’in başı yine belaya giriyor. Meryem ve İsmail’i aynı masaya çeken şey ne? Nurcan, Seyfettin’i nasıl ikna ediyor? Bunama sırası Perihan’dan sonra Şakir’e geçiyor. Bol kahkaha ve eğlencenin adresi Kalk Gidelim 128. Yeni bölümün detayları haberimizde.

Kalk Gidelim 128.Bölüm İzle!

Ufuk Özcan, Erkan Sever ve Ayça Varlier’in başrollerini paylaştığı Kalk Gidelim 128. Bölümüyle TRT1’deki yolculuğuna devam ediyor. Yapımcılığını Staff Film’in üstlendiği, Güliz Kucur ve Hazan Toma’nın senaryosunu yazdığı Kalk Gidelim 128. Yeni bölümde borcuna karşılık ineklerini İsmail’e veren Seyfettin kısa süreliğine rahatlatır. Ancak başına büyük bir sorun açtığından habersizdir.  İnekleri alan İsmail ile Meryem aynı masada bir araya gelir. Seyfettin’in durumuna üzülen Nurcan, ona İsmail’den aldığı bir yıllık CEO’luk parasını vermesini ve borçtan kurtulmasını tavsiye eder. İsmail’den aldığı bir milyon sekiz yüz bin lirayı değerlendiren Mumu parasını iki milyonun üzerine çıkarmıştır. Kardeşinin bir yıllık emeğini almak istemeyen Seyfettin’i Nurcan hangi metotla ikna edecek?

Bunama sırası Şakir’de!

Annesinin unutkanlığına çözüm arayan Şakir, vitamin hapı zannettiği haplardan yutar. Bunayanlar serisine Şakir de eklenir ve komedi başlar. Ercan’la buluşan ve ona verdiği parayı almaya giden Şakir her şeyi unutarak ortalıktan kaybolur. Bu arada Kelle İsmail ahırı vermekten vazgeçtiğini ve sütçülük yapmaya karar verdiğini söyler. Hatta müşterisi bile hazırdır. Kendisine inanmayan Seyfettin’i müşterileriyle buluşturur. Müşteri olarak gelen Meryem ve Sadık’ı gören Seyfettin, İsmail’ in Meryem’ le el sıkıştığını görünce ikna olur. Ancak, usta ticaret erbabı Kelle İsmail, Meryem’i de Seyfettin’den dolayı ikna etmiştir. Perihan ve Şakir ne zaman iyileşecek? İsmail’in Seyfettin’e ve Meryem’e oynadığı oyun anlaşılacak mı? Hepsi ve daha fazlası 12 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00’de TRT1’de yayınlanacak Kalk Gidelim 128. son bölümde. Keyifli seyirler

Kalk Gidelim son bölümde neler yaşandı?

Perihan’dan sonra Sevda da bunamıştır. Her yeri arayan Seyfettin 2 milyon liralık altını bulamaz ve durumu İsmail’e bildirir. Mehmetçik Vakfı yöneticileriyle buluşan İsmail, söz verdiği bağışı kendi vermeye karar verir. Bu arada hastaneye yatırılan Sevda’nın bunama sebebi bulunamaz. Seyfettin, Sevda ile Perihan’ın bir şeyler karıştırdıklarına emindir. Konuyu çözmek için Perihan’ın evine gider ancak bir felaketle karşılaşır.

12-11-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler