Kalk Gidelim 130. Bölüm İzle!

Kalk Gidelim 130. Bölüm İzle!
Ahır gerçek mi sahte mi? Ahıra yerleşen İsmail’i evine dönmeye kim ikna ediyor? Seyfettin İsmail mücadelesinde kazananın cevabı Kalk Gidelim 130. Bölüme buradan ulaşabilirsiniz.

Perşembe akşamları yayınlanan romantik komedi dizisi Kalk Gidelim 130. Bölümü izleyicisiyle buluşuyor. Eğlence ve romantik TRT1 dizisi Kalk Gidelim 130. Yeni bölümünde ahırın gerçek mi sahte mi olduğu ortaya çıkıyor. Ahıra yerleşen İsmail’i evine dönmeye kim ikna ediyor? Seyfettin İsmail mücadelesinde kazananın cevabı Kalk Gidelim 130. Bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Kalk Gidelim 130. Bölüm İzle!

İsmail, Seyfettin karşısında yenilmiştir ancak yaşlı adam inadından vaz geçmez. Ahırın mührünün gerçek mi sahte mi olduğunu öğrenmek isteyen İsmail’in ahırına kamp kurar. Kelle İsmail’i kaçırmanın yollarını arayan Seyfettin’e Yasemin yardım eder. İşbirliğine giren Yasemin, babası İsmail’i eve gelmeye ikna edebilecek mi? Oyuna getirildiğini ve öz kızı tarafından kandırıldığını anlayan İsmail, Yasemin’i nasıl cezalandırıyor? Yasemin’in Samim’e olan aşkına karşılık İsmail’in kızına verdiği ev cezası ne zaman bitecek, Kalk Gidelim 130. Yeni bölümde cevap bulacak.

İsmail Kamp kuruyor!

Ufuk Özcan, Erkan Sever ve Ayça Varlier’in başrollerini paylaştığı TRT1 dizisi Kalk Gidelim 130. Yeni bölümde de heyecan, kahkaha ve romantizm sürüyor. Yapımcılığını Staff Film’in üstlendiği, Güliz Kucur ve Hazan Toma’nın senaryosunu yazdığı Kalk Gidelim 130. Son bölümde bunayanlardan biri olan Sevda’nın aklı nihayet yerine gelir. Seyfettin başta çok sevinse de bunayan Sevda mı yoksa aklı yerinde Sevda mı daha makbul olduğuna karar veremez. Diğer yanda Duru’nun hamile olduğunu öğrenen Nurcan, psikolojik olarak durumdan etkilenir ve hamile olduğunu zanneder. Nurcan’ın da hamile olduğuna inanan Yıldız haberi hemen köye yayar. Hem torunu hem de çocuğu aynı anda olacağını duyan Sadık, kesenin ağzını açar ve Mumu’ya meydanda davul zurna çaldırır.

Meryem, Ercan’ı takip ediyor!

Ercan’ın gizli planlarına alet olan Şakir ve Dudu, pastane köşelerinde şirket kurup çiçekçi açma hevesiyle kendilerini tüm aleme madara etmeye devam etmektedir. Gün boyu koşturup duran Dudu’nun doğum sancıları artar. Meryem ise şirketin kurulup kurulmadığını öğrenmek için gizlice Ercan’ ı takip eder ve büyük bir felakete sebep olur. Sancıları artan Dudu ne yapacağını bilemez. Eve gelenlere Perihan’ın hazırladığı büyük sürpriz nedir? Mobilya sürprizinden sonra Perihan’ın sürprizleri devam ederken Dudu’ya doğum yapmaktan başka seçenek kalmıyor. Heyecanın hiç eksilmediği Kalk Gidelim 130. Bölüm 26 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00’de TRT1 ekranlarında. Keyifli seyirler.

26-11-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler