Kalk Gidelim 131.Bölüm İzle

Kalk Gidelim 131.Bölüm İzle
Şakir ile Dudu, Veli ile Duru’dan önce evlenebilecek mi? Halim’in dedesinden izin alarak Badegül’ü kaçırdığı Kalk Gidelim 131. Bölüme buradan ulaşabilirsiniz.

Perşembe akşamları TRT1 ekranlarında izleyiciyi kahkahaya boğan romantik komedi dizisi Kalk Gidelim 131. Bölümünde heyecan ve gerilim devam ediyor. Ufuk Özcan, Erkan Sever ve Ayça Varlier’in başrollerini paylaştığı Kalk Gidelim 131. yeni bölümde Mustafa Ali, Seyfettin’i süt çiftliği için ikna edebilecek mi? Seyfettin çiftliği satıp satmama konusunda kararsızdır. Şakir ile Dudu, Veli ile Duru’dan önce evlenebilecek mi? Halim’in dedesinden izin alarak Badegül’ü kaçırdığı Kalk Gidelim 131. Bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Kalk Gidelim 131.Bölüm İzle!

Staff Film’in TRT1 için hazırladığı, Güliz Kucur ve Hazan Toma’nın senaryosunu yazdığı Kalk Gidelim 131. Yeni bölümde Mustafa Ali’nin ayarladığı dondurma firmasının süt çiftliğine yaptığı 20 Milyon liralık teklif, Seyfettin’in kafasını karıştırır. Halil paranın üçe bölünmesini istese de son sözü Seyfettin söyleyeceği için Mustafa Ali, Seyfettin’i başka bir yolla ikna etmeye çalışır. Seyfettin’in süt çiftliğini satmaya niyeti yoktur ancak Mustafa Ali onu ikilemde bırakır. Bu arada Meryem ise yoğurthanenin başına eski fabrikatör Ercan’ı getirmeye çalışır.

Kim daha önce evlenecek?

Eyüp Üstün’ün yapımcılığını yürüttüğü dizinin başrollerini Ufuk Özkan, Ayça Varlıer, Mehtap Bayrı, Erkan Sever ve Hayrettin paylaşıyor. Beyazıt Gülercan, Nalan Okçuoğlu, Emin Gürsoy, Kerem Kupacı, Kerim Yağcı, Aslı Omağ, Füsun Kostak, Andrey Stan, İlayda Aydın, Ece Aydemir, Sena Çakır, Alper Saylık, Can Kıran ve Alican Okumuş da onlara eşlik ediyor. Düğün hazırlığında olan Halil, Ercan’a para kaptırır. Şakir ile Dudu, Veli ile Duru’dan önce evlenmek için plan üstüne plan çevirirken Veli bu planlara karşı ne yapacak? Ancak Şakir’in Veli’yi atlatmak için müthiş bir planı vardır. Planı tıkır tıkır işlerken karşılaştığı sürpriz ne?

Badegül kaçırılıyor

Badegül’le evlenmeyi kafasına koyan Halim, kaçırmaktan başka çare bulamaz. Hemen dedesine koşan Halim, kaçırılma için dededen izin almayı başarır. Badegül’ü kaçıran Halim, kızı nikah salonuna götürmek için gizli bir plan yürütür. O sırada Dudu ve Duru da düğün hazırlığındadır. İkisi de kız babası olan Mustafa Ali ve Halil kızlarının evden uçup gitmesi karşısında gözyaşlarına boğulur. Eğlence ve kahkahanın eksik olmadığı Kalk Gidelim 131. Son bölüm 3 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00’de TRT1 ekranlarında. Keyifli seyirler.

03-12-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar