Kalk Gidelim 96.Bölüm izle!

Kalk Gidelim 96.Bölüm izle!
TRT1'in RTÜK ödüllü dizisi Kalk Gidelim 96. bölümüyle bu cumartesi akşamı izleyicisiyle buluşuyor. Sahte cenaze töreni aileyi Ahsen belasından kurtarabilecek mi?

TRT1'in RTÜK ödüllü dizisi Kalk Gidelim 96. bölümüyle bu cumartesi akşamı izleyicisiyle buluşuyor. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kalk Gidelim 96. son bölümde işler iyice karışır. Eski şaşalı günlerine dönmeye hazırlanan Mustafa Ali'nin annesinin hastalığını öğrenince durumunu herkesten gizler. Samim'in Azerbaycandan gelen eşi köyde terör etirirken fabrikaya ortak olmak isteyen Ercan'a karşı Mustafa Ali ne yapacak? Sahte cenaze töreni aileyi Ahsen belasından kurtarabilecek mi? Tüm soru ve cevplarıyla detaylar haberimizde.

Kalk Gidelim 96. Bölüm izle!

TRT1 ekranlarında her cumartesi ailecek keyifle izlenen Kalk Gidelim, bu akşam 96. Bölümüyle seyirciyi eğlendirirken güldürecek. Başarısı RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin tarafından tescillenen ve yapımcısı Eyüp Üstün'e teşekkür mektubu gönderilen Kalk Gidelim dizisi bu sezona damga vuracak gibi görünüyor. Hem güldüren hem de düşündüren, hayatın içinden sımsıcak hikayesi, usta oyuncu kadrosuyla dizi sektörüne farklı bir soluk getiren Kalk Gidelim dizisi 96. son bölümünde köyde olağanüstü hal ilan edilir.

96.Bölümde neler oluyor?

İstanbul'dan umutla ve iyi haberle dönen Mustafa Ali, eski şaşalı günlerine dönmenin heyecanıyla doludur ancak annesinin kötü hastalığına yakalandığını duyunca tüm neşesi kaçar. İşlerinin düzelmekte olduğunu sadece Seyfettin'e söyler. Seyfettin ile bir olup İstanbul'dan getirdiği kiralık lüks aracı saklarlar. O sırada eve gelen bir postayla Mustafa Ali'nin fabrikaya ortak olduğunu öğrenen Ercan, eline geçen bu fırsatı değerlendirir. Durumu lehine çevirerek Mustafa Ai ve Seyfettin'den taviz koparır. Son olarak fabrikaya ortak olmak isteyince Mustafa Ali öfkeden deliye döner. Bu sırada Azerbaycan'dan gelen davetsiz misafir Ahsen elinde tüfekle eşi Samim'i aramaktadır. Köyde adeta sıkıyönetim ilan edilir. Köylü elbirliğiyle zavallı Samim'i köyde terör estiren eşi Ahsen'den köşe bucak saklamaya çalışır. Seyfettin'in planıyla sahte bir cenaze töreni düzenlenir ve Samim öldü gösterilir. Ahsen köyden gider ama işler iyice sarpa sarar. Samim'in yaşadığını bi şekilde öğrenen Ahsen daha da öfkelenerek yarı yoldan köye döner. bu arada haice Ana'nın hastalığı ilerlemiştir.

Samim Kurtulabilecek mi?

Köşe bucak saklanan Samim'in kurtuluşu mucizeye kalmıştır. Bu arada kötü hastalığın pençesindeki Hatice Ana tüm gelişmelerden habersiz, bağ evinde torunuyla vakit geçirmektedir. Herkes onun üzülmemesi ve olayları öğrenmemesi adına olağanüstü çaba gösterir Her şeyi öğrenmesi an meselesi olan Hatice Ana olaylara nasıl tepki verecek? Nurhatçe'yi seven ve ondan ayrılmak istemeyen Meryem, Ercan ve Nurhatçe ile Hacı Babalarda kalmayı kararlaştırır. Köye geri dönen Ahsen kararlıdır. Samim'i bulmak için tüm marifetini gösterecektir. Sevilen dizi Kalk Gidelim 96. Böümüyle 1 Şubat Cumartesi akşamı saat 20:00'de TRT1 ekranlarında. canlitv olarak RTÜK başkanı Ebubekir Şahin'den teşekkür metubu alan Kalk Gidelim dizisinin diğer dizlere örnek olmasını diliyoruz. Keyifli seyirler.

01-02-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler