Kalk Gidelim dizisinde sürpriz bir değişiklik mi oluyor?

Kalk Gidelim dizisinde sürpriz bir değişiklik  mi oluyor?
Kalk Gidelm dizisi 3 sezondur izzleyicileri kahkaya boğuyor. Diziseverler merak ediyor, 3 sezondur başarıdan başarıya koşan Kalk Gidelim dizisinde sürpriz bir değişiklik mi oluyor?

TRT1 ekranlarında seviyeli mizah anlayışıyla hem güldüren hem de eğlendiren Kalk Gidelm dizisi 3 sezondur izzleyicileri kahkaya boğuyor. Dizinin fanatikleri merak ediyor, 3 sezondur başarıdan başarıya koşan Kalk Gidelim dizisinde sürpriz bir değişiklik mi oluyor? 4. sezonda devam edip etmeyeceği sorgulanan dizide nasıl bir değişilkik var, konsept değişikliğine gidilecek mi? Hepsi ve daha fazlası haberimizde.

Kalk Gidelim dizisinde sürpriz bir değişiklik mi oluyor?

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın kulislerden sızan bilgi paylaşımına göre dalya demeye hazırlanan Kalk Gidlim dizisi 100. bölümden iitibaren yönetmen değişikliğine gidecek. 98 bölümdür Hatice Memiş'in üstlendiği dizi radikal bir karar alarak yönetmen değişikliğine gidiyor. STAFF Film'in Eyüp Üstün'ün yapımcılığndaki Kalk Gidelim dizisi 100. bölümden itibaren Mustafa Şevki Doğan'a emanet edilecek. Mustafa Şevki Doğan'ın teklife sıcak baktığı ancak anlaşmanı henüz sağlanmadığı gelen bilgiler arasında.

Hedef 4. sezon

Gelişmeyi canitv platformuna değerlendiren dizi analistleri yöntmen değişikliğinin dizinin önümüzdeki sezon için bir hamle getireceği görüşünde. Yani 3 sezondur keyifli bir serüven yaşayan Kalk Gidelim önümüzdeki sezonun iddalı dizisi olmaya hazırlanıyor. Hatice Memiş'in yönetiminde sakin ve sessizce ilerleyişini sürdüren dizi Mustafa Şevki Doğan ile birlikte atağa kalkacak.

Reyting Ödüllü Dizi

Bilindiği üzere Kalk Gidelim dizisi RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin tarafından tebrik edilmiş ve yapımcı Eyüp Üstün'e teşekkür mektubu gönderilmişti. Hem güldüren hem de düşündüren, hayatın içinden sımsıcak hikayesi, usta oyuncu kadrosuyla dizi sektörüne farklı bir soluk getiren Kalk Gidelim dizisi örnek dizi olarak bizzat RTÜK başkanı tarafından diğer dizlere rol model olarak örnek gösterilmişti.

Kalk Gidelim Dizisi Konusu nedir?

Ufuk Özkan, Emin Gürsoy, Erkan Sever, Mehtap Bayri,Ayça Varlıer ve Hayrettin gibi kalbürüstü oyuncuların görev yaptığı Kalk Gidelim dizisi her cumartesi akşamı TRT1 ekranında izleyiciyi güldürüyor. Çekimleri ülkmizin şirin yerlerinden Muğla'da geçekleştirlen dizi ailesinden ayrılp İstanbul'da hayata tutunan Mustafa Ali'nin iflas edip köyüne geri dönmesini anlatıyor. Köydeki yavuklusunu gelinliğiyle bırakıp hayallerini gerçekleştirmek için İstanbul'a yerleşen Mustafa Ali zamanla ço zengin olur. Yıllar geçmesine rağmen bir türlü köyüne dönemeyen Mustaf Ali'nin korktuğu başıa gelir. İflas haberini alır vee yıkılır. Lüks hayat yaşattığı sosyete kaırsı ve şımarık çocuklarına iflas ettiiğini bildirmeden tatile gidiyoruz bahanesiyle köyüne getirir. Köyde yolunu gözleyen ailesi onun dönüşüne sevinse de işleri yürüten kardeşi Seyfettin bu duruma pek memnun kalmamıştır. Üstelik gelinliğiyle bıraıp gittiği yavuklusu köyün hanımağası olmuş ve intikam için yamaktadır.

11-02-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar