Kalk Gidelim Eve 3. Bölüm izle!

Kalk Gidelim Eve 3. Bölüm izle!
Kalk Gidelim ekibinin evde kal çağrılarına ve sosyal izolasyona uyarak yeni formatta Mustafa Doğan yönetmenliğinde çekilen Kalk Gidelim Eve 3. bölüm ile bu akşam TRT1'de!

Kalk Gidelim Eve 3. Bölüm İzle! Trt1 ekranlarında her hafta yayınlanan Kalk Gidelim ekibi Ülkemizi hatta Dünyay'yın büyük bir kısmı sarmalayan Korona Virüsü nedeni ile çekimlerine aravermek zorunda kalmıştı. Her sektörün etkilendiği gibi dizi ve sinema sektörününde etkilenmesi ile sosyal izolasyon kuralları çerçevesinde Mustafa Şevki Doğan yönetiminde çekilen Kalk Gidelim Eve her cuma saat 21:30'da TRT1 ekranlarında sizlerle olacak. İlk bölümü ile 8 Mayıs Cuma günü yayınlanacak Kalk Gidelim 3. Bölüm canlı izlemek için bağlantı linkine aşağıdaki butonu tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

KALK GİDELİM EVE İLK BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Mustafa Şevki Doğan yönetmenliğinde çekilen ve  başrollerini Ufuk Özkan, Erkan Sever, Mehtap Bayri, Ayça Varlıer, Aslı Omağ, Hayrettin, Kerim Yağcı, Alper Saylık, Can Kıran, Sena Çakır, Ali Dinç, Dilara Gül Demiral ve Bayazıt Gülercan gibi başarılı oyuncuların paylaştığı Kalk gidelim dizisi, Ülkemizin de içinde bulunduğu küresel salgın nedeni ile sosyal izolasyona uymak zorunda olduğumuz ve evde kalmak zorunda olduğumuz şu günlerde yeni bir format ile yeniden çekiliyor. Oyuncular yine eski rollerinde eski kimliklerinde fakat çekimleri gerçek hayatta yaşadıkları kendi evlerinde gerçekleşiyor.

Dizinin bu akşam ki yeni bölümünde, Seyfettin ve Sevda'nın evine beklenmedik bir misafir gelir. Sevda misafire karşı gitgide bilenir. Evde bir kıskançlık kavgası çıkınca komedi burada ortaya çıkar. Mustafa Ali ise evde kalma'nın piskolojisi ile iyice bunalıma girmiştir. Nurcan kendisini evde yaptığı etkinlilkler ve ayrı odalarda kalmaları ile deliye döndürmüştür. Nurcan'ın da Mustafa Ali'ye karşı intikamını büyük bir oyun ile alacaktır. Hemde bu oyuna Hacı Babayı dahil ederek.  Mustafa Ali'yi bir diğer delirten de Samim'dir. Samim amcasını her dakka tiye alarak çıldırtmayı başarmıştır. Mustafa Ali'de Samim'e karşı  plan kurar. Fakat bu sefer Nurcan'ın oyununa gelir. 

Şakir'de açtığı kanal ilk reklam yapmaya başlamış Ercan'ın para kazanma oyununa gelmiş intikam almak isterken Dudu'nun oyununa gelir. Kahkaha bombası Kalk Gidelim Eve 3. Bölüm bu akşam Trt1'de. 

İyi Seyirler. . . 

08-05-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar