Kalp Atışı bu hafta yeni sürprizlerle ekranlarda olacak.

Kalp Atışı bu hafta yeni sürprizlerle ekranlarda olacak.
Öykü Karayel ve Gökhan Alkan’ın başrollerini paylaştığı sevilen dizi Kalp Atışı bu hafta 18. bölümüyle ekranlarda olacak. Her hafta nefes kesen bölümleri yayınlanan dizide bu hafta yeni bir sürpriz gelişme yaşanacak.

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Kalp Atışı’nın 18. bölüm tanıtımında ortaya çıkan kadın izleyicileri şoke etti. Ali Asaf’ın eski karım dediği güzel kadın yeni bölüme damga vuracağa benziyor. Her hafta heyecan ve aksiyonun eksik olmadığı dizide bu hafta yaşanacaklar şimdiden merak konusu oldu. Bakalım Eylül ve Ali Asaf ilişkisi evlilik arefesindeyken bu durumdan nasıl etkilenecek.

Kalp Atışı dizisinin her hafta ki bölümlerini Canlı Tv'den izleyebilirsiniz.

Kalp Atışı 17. bölümde neler oldu?

İpek’in bir anda ortadan kaybolmasının ardından Oğuz ve İpek’in annesi onu aramaya koyulur. Ancak Manav İbrahim’in kaçmasıyla hiçbir bilgiye ulaşmayan Oğuz ve Nesrin çareyi polise gitmekte bulurlar. Poliste ise onları kötü tecrübeler beklemektedir. İpek’in ailesi ve Oğuz bir kadın cesedinin İpek olup olmadığını teşhis etmek zorundadırlar.

Ölmek üzere olan bir bebeği hayata döndürmeyi başaran Ali Asaf bütün bu olup bitenin mutluluğuyla Eylül ile nişanlandıklarını bütün hastaneye ilan eder. Hatta Eylül’e sürpriz yaparak satın aldığı gelinliği İpek’in evine götürür. İkilinin mutluluğu görülmeye değerdir.

Ameliyat olmayı kabul etmeyen Alp’in annesini bulmaya çalışan Samo Alp’in annesinin kim olduğunu öğrenemeyince kendince bir plan yapar.

Eylül’ün hastane hisselerini kabul etmesi herkesi çok şaşırtır. Sinan ve babası ise Eylül’ü bu fikrinden vazgeçirmek için farklı yollar denemeye başlarlar.

31-10-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar