Kayıtdışı dizisi finale doğru mu gidiyor?

Kayıtdışı dizisi finale doğru mu gidiyor?
Yeni sezon dizilerinden Kayıtdışı yavaş yavaş finale doğru mu gidiyor? İlk zamanlar sevilen dizi daha sonra kan kaybetmeye başladı. Kayıtdışı final mi yapacak? Kayıtdışı ne zaman final yapacak? İşte detaylar..

Yeni sezona yeni umutlarla giriş yapan Fox TV'nin yeni dizisi Kayıtdışı'nın gidişatı pekı iyi görünmüyor. İlk bölümlerinde çok beğenilen ve izlenme oranları iyi olan dizi son zamanlarda başarısını yavaş yavaş kaybetmeye başladı. Peki Kayıtdışı finale doğru mu gidiyor? Kayıtdışı ne zaman final yapacak? 

Erkan Petekkaya, Songül Öden ve Dolunay Soysert'in başrollerini paylaştığı dizi için ne karar verilecek. Başarılı oyuncu Erkan Petekkaya'nın tüm karizmasını ortaya koyduğu dizinin güzel kadın oyuncuları Songül Öden ve Dolunay Soysert üstün oyunculuk performanslarını bu dizi ile sergilediler. Fakat ilk yayınlandığı dönemde sevilen ve ilgi ile takip edilen dizi daha sonrasında düşüşe geçti. 

Kayıtdışı finale doğru mu gidiyor?

Müge Boz, İsmail Hacıoğlu, Uğur Polat, Burak Yamantürk ve Nur Sürer gibi isimlerinde bulunduğu kadro efsane yeni sezona efsane bir giriş yaptı. Erkan Petekkaya bu sefer değişik bir karakterle karşımıza çıktı. Fakat izleyici bu karakteri pek sevmemiş gibi görünüyor. Yada çok iddialı bir günde yayınlandığı için reyting yarışında başarılı olamıyor. Pazartesi akşamı ekranlara Kayıtdışı'nın yanı sıra fenomen dizi Söz, Siyah Beyaz Aşk ve Kırgın Çiçekler gibi reyting rekortmenleri diziler yayınlanıyor. Hal bu ki Kayıtdışı reytinglerde düşüş gösteriyor. 

Fox TV ekranlarına 7. bölümü ile gelen dizinin yavaş yavaş kan kaybetmesi final yolunda olduğunu gösteriyor. Yeni bölümlerini internetten canlı izlemek için FOX TV CANLI İZLE adresini ziyaret edin. Bakalım Kayıtdışı dizisinin sonu ne olacak?

01-11-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler