Kalp Yarası'na Brezilya'dan sürpriz!

Kalp Yarası'na Brezilya'dan sürpriz!
Kalp Yarası dizisi fanları Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin’e pasta gönderdi. Brezilyalı hayranlarının bu jestini karşılıksız bırakmayan oyuncular da teşekkür mesajı yayınladdı

Dünya izleyicisi artık Türk dizilerini izliyor. Diriliş dizisi ile başlayan dizilerimizi takip sürecine Kalp Yarası da dahil oldu. Antakyalı iki gencin tertemiz aşklarınık onu lana Kalp Yarası'na Brezilya'dan sürpriz kutlama geldi. Dizi severler diziye gelen sürprizi ve başrol oyuncusu Gökhan Alkan'ı merak ediyor. Şimdi detaylar

Kalp Yarası'na Brezilya'dan sürpriz!

Yapımını Süreç Film’in üstlendiği romantik melodram dizisi Kalp Yarası, pazartesi akşamları izleyicisiyle buluşuyor. Sadece ülkemizde değil Brezilya’da çok konuşulan Kalp Yarası dizisinin  fanları dizinin Ferit ve Ayşe’si Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin’e pasta gönderdi. Dünyanın öbür yanından gönderilen hediyeler karşısında çok duygulanan ve Brezilyalı hayranlarının bu jestini karşılıksız bırakmayan Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin, sosyal medyadan Portekizce teşekkür mesajları yayınladı.

Hediyeleriniz ulaştı

Usta oyuncu Gökhan Alkan, gönderilen hediyeler karşısında duygulandı ve hislerini şu cümlelerle hayranalrıyla paylaştı: “Hediyelerinizi aldım. Çok teşekkürler. Bizimle olduğunuzu bilmek çok güzel. Tüm Güney Amerika ve Brezilya’ya sevgiler” 
Kendi küçük anlamı büyük olan pasta hediyesi karşısında gözyaşlarını tutamayan Yağmur Tanrısevsin de “Brezilya’ya kucak dolusu sevgiler. Hediyeleriniz ulaştı. Hepinize içten teşekkürler” diyerek mutluluğunu dile getirdi. 
Duyarlı izleyiciler bu paylaşımların altına "bizler oyuncuları taciz ve ifşa mesajlarıyla değil böylesi güzel haberlerle görmek istiyoruz." şeklinde yorum yazdılar.

Gökhan Alkan Kimdir?

1987 İstanbul doğumlu oyuncu, Kocaeli Üniversitesi Otomotiv Teknolojileri Öğretmenliği mezunudur. Oyunculuk eğitimini MSM Actor Studio'da alan Alkan, kariyerine Müjdat Gezen Tiyatrosu'nda oynayarak başladı. Her şey Yolunda Merkez adlı dizide başrol oynayarak sektöre adım attı. urbette Aşk Bir Yastıkta adlı diziyle hayran kitlesini artıran genç oyuncu Defnenin Bir Mevsimi, Makas ve Organik Aşk Hikâyeleri adlı filmlerde beyaz perdede boy gösterdi. 2016 yılında Güney Kore'de düzenlenen Asia Pasific Actors Network Star Awards Özel Ödülü'nü kazanan başarılı oyuncu 2020'de Yasak Elma'da Kerim karakterini canlandırdı ve aynı dizide rol arkadaşı olan meslektaşı Nesrin Cavadzade ile nişanlandı. 

Rol aldığı yapımlar

Herşey Yolunda Merkez / Cem Karabey / 2013
Gurbette Aşk / Osman / 2013
Kocamın Ailesi / Tarık / 2014
Seviyor Sevmiyor / Yiğit Balcı / 2016
Kalp Atışı /Ali Asaf / 2017
Zengin ve Yoksul / Karan / 2019
Yasak Elma / Kerim / 2020

11-10-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar