Letonya - Türkiye maçı canlı izle

Letonya - Türkiye maçı canlı izle
Letonya - Türkiye maçı canlı izle: Letonya ile Türkiye arasındaki maçı canlı ve online olarak izlemek için tüm detaylar sizlerle.

Letonya - Türkiye maçı canlı izle: Letonya - Türkiye maçı hangi kanalda? 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda Türkiye, Letonya ile mücadele ediyor. Grubuna iyi bir başlangıç yapan Türkiye, devamında ise aldığı kötü sonuçlarla şansını zora soktu. Grupta son dönemece girilmeden önce rakibimiz bize çoğu zaman zorluk çıkaran Doğu Avrupa ekibi Letonya. Takımın iyi bir skorla sahadan ayrılmasını isteyen taraftarla mücadele için ekran başında olacak. Peki Letonya ile Türkiye arasındaki mücadele hangi kanaldan ekrana gelecek? Oldukça önem taşıyan mücadeleyi online ve canlı olarak hangi adresten izlenebilir? Letonya - Türkiye maçını canlı ve online olarak izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

Letonya - Türkiye maçı canlı izle

Letonya ile Türkiye arasındaki mücadele bu akşam TSİ 21.45'te başlayacak. Letonya'nın başkenti Riga'da bulunan Daugava Stadyumu'nda oynanacak mücadele TRT 1'den canlı olarak ekrana gelecek. TRT 1 kanalının canlı yayınını online olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

Kötü geçen Euro 2020 ve ardından gelen 6 gollü Hollanda hezimeti sonrasında Şenol Güneş ile yollar ayrıldı. Türkiye'nin başına Alman teknik adam Stefan Kuntz getirildi. Stefan Kuntz ilk maçında Norveç karşısına geçti. Cuma günü kendi evinde Norveç ile berabere kalan Türkiye'nin puan kaybına tahammülü yok. Türkiye, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda Letonya ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Grubumuzda Letonya ile oynadığımız maç 3-3 beraberlikle sona ermişti. Son dönemde Milli Takım'ın formsuz performansından şikayetçi olan Türk taraftarlar bu akşam oynanacak maçta iyi futbol ve iyi skor görmek istiyor. Stefan Kuntz ise yeni başlayan Türkiye kariyerinde ilk galibiyetini almak istiyor.

Letonya - Türkiye maçı ilk 11'ler

Letonya ilk 11: Roberts Ozols, Kaspars Dubra, Antonijs Cernomordijs, Eduards Emsis, Roberts Savalnieks, Raivis Jurkovskis, Alvis Jaunzems, Arturs Zjuzins, Roberts Uldrisis, Vladislavs Gutkovskis, Andrejs Ciganiks

Türkiye ilk 11: Uğurcan Çakır, Zeki Çelik, Merih Demiral, Çağlar Söyüncü, Caner Erkin, Berat Özdemir, Cengiz Ünder, Orkun Kökçü, Hakan Çalhanoğlu, Kerem Aktürkoğlu, Burak Yılmaz.

11-10-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar