Alper Türedi Ruhun Duymaz Dizisinde

Alper Türedi Ruhun Duymaz Dizisinde
Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız’ın başrolünü paylaştığı Ruhun Duymaz dizisinin kadrosuna Alper Türedi Firuz karakteri olarak dahil oldu.

Geçtiğimiz sezon Adım Farah adlı dizi ile sete çıkan ve bu dizide Emniyet Müdürü Hamza karakterine hayat veren sektörün başarılı ve ünlü isimlerinden olan Alper Türedi yeni dizisi ile el sıkıştı. 03 Medya tarafından hazırlanan ev yaz sezonunun en iddialı dizilerinden olması beklenen ve aynı zamanda yeni sezonda da devam edecek Ruhun Duymaz Dizisinin kadrosuna katılan Alper Türedi bu dizide de bir emniyet görevlisi olarak seyirci karşısına çıkacak. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı ve başrolünü Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız’ın yer aldığı Ruhun Duymaz adlı dizide Alper Türedi Emniyet daire başkanı Firuz karakterine hayat verecek. İlk bölümü 24 Temmuz Pazartesi akşamı ekrana gelecek dizi şimdiden merakla bekleniyor.

Firuz Karakterine hayat verecek

03 Medya tarafından hazırlanan ve kadrosunda birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı Ruhun Duymaz dizisi pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek. Macera ve aşk türünde ele alınan dizinin oyuncu kadrosunda Burcu Özberk ev Şükrü Özyıldız başrolü paylaşıyor. Yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek’in yer aldığı dizinin senaryosunu ise Ayşe Üner Kutlu kaleme alıyor. Dizinin oyuncu kadrosuna son olarak yine bir 03 Medya imzalı Adım Farah dizisinde rol alan başarılı oyuncu Alper Türedi katıldı. Adım Farah dizisinde de bir polis amirine hayat veren Türedi Ruhun Duymaz dizisinde de yine bir polis amirine hayat verecek. Alper türedi Ruhun Duymaz dizisinde Firuz karakteriyle seyirci karşısına çıkacak.

Ruhun Duymaz

03 Medya tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında 24 Temmuz Pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Ruhun Duymaz Şükrü Özyıldız ve Burcu Özberk’in başrolünü paylaştığı aşk ve macera türünde bir dizi. Sezonun en iddialı dizileri arasında gösterilen proje aynı zamanda reyting durumuna göre eylül yayın döneminde de yayınlanacak. Dizinin yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek yer alıyor. Oyuncu kadrosunda ise, Burcu Özberk, Şükrü Özyıldız, Tuğrul Tülek, Aslı Sümen, Şehsuvar Aktaş, Zuhal Gencer, Ülker Duru ve Alper Türedi yer alıyor. Ruhun Duymaz ilk bölümüyle 24 Temmuz Pazartesi Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak.

19-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar