Kanal 7’den Bir Günlük Dizi Daha!

Kanal 7’den Bir Günlük Dizi Daha!
Kanal 7 ekranlarında yeni bir günlük dizi ekrana gelmek için setlere indi. Karamel yapım tarafından hazırlanan Emanet yakında Kanal 7’de. İşte detaylar!

Günlük diziler konusunda oldukça başarılı olan ve adeta günlük dizilerle başarıyı yakalayan Kanal 7 yeni bir günlük diziyi ekrana getirmek için gün saymaya başladı. Son olarak yemin adlı günlük diziyle oldukça başarılı bir dönem yaşayan Kanal 7 koronavirüs öncesi hazırlıkları biten ve hatta çekimleri bile başlayan Emanet adlı diziyle de aynı başarıyı yakalamayı hedefliyor. Yine Karamel Yapım tarafından hazırlanan dizi son olarak koronavirüs sebebiyle çekimlerini durdurmuş ve beklemeye geçmişti. Oldukça iddialı bir şekilde hazırlanan dizinin yine Yemin gibi büyük bir hayran kitlesinin olması bekleniyor. Zorunlu koronavirüs arasının ardından yeniden setlere inen Emanet adlı dizi çekimlere yeniden başladı. İşte detaylar!

Emanet Yakında Kanal 7’de!

Adeta günlük diziler konusunda uzman hale gelen Karamel Yapım tarafından Kanal 7 için hazırlanmaya başlayan Emanet adlı dizi sete indi ve çekimlere başladı. Daha önce mart ayında sete inen ve çekimlere başlayan dizi zorunlu olarak koronavirüs arası vermişti. Yapım şirketlerinin yeniden setlere dönmesiyle birlikte Karamel Yapım’da yeni günlük dizisi Emanet ile setlere döndü. Emanet yeniden setlere inerken dizinin yönetmen koltuğunda Ayhan Özen oturuyor. Dizi de Halil İbrahim ceylan, Sıla Türkoğlu, Berat Rüzgar Özkan, Gülderen Güler, Melih Özkaya, Gülay Özdem, Tolga Pancaroğlu, Volkan Yıldırım, Derya Oğuz Ertün, Osman Aydın, Özge Agvar, Adnan Mehmet Ali Aslan, Hilal Yıldız, Gözde Gürkan, Binnaz Ekren ve Zeynep Naz Eyüboğlu rol alıyor. Çekimleri başlayan dizinin yeni sezonda Kanal 7 ekranlarında olması bekleniyor.

Emanet Dizisinin Konusu!

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ve reytinglerde oldukça başarılı sonuçlar elde eden Yemin Dizisi’nin yapımcı şirketi Karamel Yapım yine Kanal 7 için bir diziye başladı. Emanet adını taşıyan dizinin yakında seyirciyle buluşması beklenirken dizinin konusu şu sıralar en çok merak edilen konulardan biri. Emanet dramatik sahneleriyle izleyiciyi kendisine bağlarken aşk ve romantik sahneleriyle de kalpleri ısıtacak. Destansı bir aşk hikayesinin konu edinileceği dizide ayrıca kıskançlık, entrika, güven ve dostluk ekranlara taşınacak. Dizi özellikle duygusal sahneleriyle seyircinin kalbine dokunacak. Emanet yakında Kanal 7’de.

19-06-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar