Kanal 7’den Yeni Bir Hint Dizisi Daha: Masum!

Kanal 7’den Yeni Bir Hint Dizisi Daha: Masum!
Kanal 7 yeni bir Hint Dizisini daha ekranlara getirmeye hazırlanıyor. 23 Mart Pazartesinden itibaren seyirciyle buluşacak Masum hafta içi her gün saat 16.10’da yayınlanacak.

Televizyon kanalları bir bir yeni dizileri yayına sokarken amaçları daha çok seyirciye ulaşmak, daha iyi reytingler almak ve reklam pastasından en büyük payı elde edebilmektir. Birçok yapım şirketleri televizyon kanallarına değişik içerikte pek çok yapım üretirken aynı zamanda binlerce çalışana da iş imkanı sağlıyor. Ancak ulusal yayın yapan kanallardan Kanal 7 daha çok yeni yapım üretmektense daha önce üretilmiş ve yayınlanmış dizileri yayınlamayı tercih ediyor. Kendi orijinal dizileri de olmasına rağmen Kanal 7 özellikle son yıllarda Hindistan Menşeli dizileri ekrana getirerek seyirciyi kendi ekranına çekmeye çalışıyor. Kimi yayınladığı dizilerde bunda başarılı olsa da zaman zaman bu yayınladığı dizilerde beklediği sonucu da alamadı. Şimdi Kanal 7 yeniden bir Hint dizisini daha seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Masum. İşte detaylar!

Masum!

Kanal 7 ekranlarında seyirci yeni bir Hint dizisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Hindistan’da Plus Tv’de 7 sene gibi uzun bir süre ekranlarda kalan ve seyirci tarafından çok sevilen orijinal adı Saathiya olan dizi Masum adıyla Kanal 7’de yayınlanacak. 22’şer dakikalık sürelerde hazırlanan dizinin kanal 7’de üç bölümünün birleştirilerek yayınlanması planlanıyor. Masum Kanal 7’de 23 Mart Pazartesi günü ilk bölümüyle ekrana gelecek ve yayın saati ise 16.10 olacak. Hafta içi her gün ekrana gelecek dizi Kanal 7’nin of prime time kuşağında iddiasını ortaya koymaya çalışacak.

Masum’un Konusu Ne?

Hint Dizisi Saathiya Kanal 7 ekranlarında 23 Mart pazartesi günü saat 16.10’dan itibaren ilk bölümüyle ekrana gelecek. Dizi,  anne babasını erken yaşta kaybetmiş ve dayısı tarafından evlatlık alınarak yetiştirilen öksüz ve yetim bir kızın hikayesini anlatıyor. Gopi, yengesi ve kuzeni tarafından devamlı hor görülüp dışlanmaktadır. Yenge ve kuzen Gopi’ye bir evlattan çok bir köle gibi davranmaktadır. Daha sonra evlendirilen Gopi’nin yaşadığı acılar devam eder. Evlendiği kişi başka birini sevmektedir ve bu kişi Gop’yi zengin olduğu için eşinden ayrılmamakla suçlar. Masum özellikle gündüz kuşağı seyircisinin sevebileceği içerikte bir yapım olarak dikkat çekiyor. Dizi yayınlanmaya başladıktan sonra Kanal 7’nin gündüz kuşağının reytingi ne oranda değişecek merakla bekleniyor. 

18-03-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar