Kanal 7’den Yeni Hint Dizisi! Bıçak Sırtı!

Kanal 7’den Yeni Hint Dizisi! Bıçak Sırtı!
Kanal 7 yeni bir Hint dizisi ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bıçak sırtı adıyla yayınlanacak dizi yakın zamanda Kanal 7'de başlayacak. İşte detaylar!

Kanal 7 ekrana taşıdığı ve oldukçada başarılı olduğu Hint dizilerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Son zamanlarda ekrana taşıdığı Hint menşeli dizilerle adından söz ettiren ve bu dizilerin elde ettiği reytinglerle özel televizyonlar içinde oldukça iyi bir çıkış yakalayan Kanal 7 yönetimi Hint Dizisi yayınlama geleneğini devam ettiriyor. Son olarak Hindistan’da Swaragini adıyla yayınlanan ve 16 Aralık 2016 tarihinde 437. Bölümünde final yapan diziyi yayınlama kararı aldı. Hem ucuz hem reytingi yüksek hem de oldukça uzun yayınlanan diziler Kanal 7 açısından oldukça verimli olurken kanal aynı zamanda bu dizilerin teknik ve içerik olarak da benzerlerini yaparak seyirciyi kendi ekranına çekmeyi amaçlıyor. Yakın zamanda ekrana gelmesi beklenen ve adı Bıçak Sırtı olarak değiştirilen Swaragini’nin kanalda ne kadar başarılı olacağını ise zaman gösterecek.

Kanal 7’ye Bir Hint Dizisi Daha!

Hindistan’da uzun yıllar boyunca ekrana gelen ve 437. Bölümde final yapan Swaragini adlı dizi Kanal 7 tarafından transfer edilerek Türkiye’de de yayınlanma kararı alındı. Kanal 7’de Bıçak sırtı adıyla yayınlanacak dizinin konusuna gelince; Dizi Swara ve Ragini adlı iki kızın hikayesini anlatmaktadır. Swara ve Ragini birbirinden çok farklı iki kızdır. Swara modern ve hayat dolu iken, Ragini ise Swara’nın tam tersidir. İçine kapanık ve geleneklerine aşırı bağlı biridir. Swara ve Ragini çok iyi anlaşan iki arkadaş olsalar da aileleri birbirlerini hiç sevmemektedirler. İlerleyen bölümlerde ise bu kavganın sebebi ortaya çıkacaktır.

Gençliklerinde Swara’nın annesi ile Ragini’nin babası oldukça tutkulu bir aşk yaşamışlardır ancak birbirlerine kavuşamamışlardır. Aynı zamanda Lakşiya adlı genç bir erkek kendisini seven Swara ve Ragini arasında kalacak ve bu iki kız arasında seçim yapmakta zorlanacaktır. 437 bölümden oluşan dizinin eğer Türkiye’de tutarsa kanal 7 tamamını yayınlamayı düşünmektedir.

Bıçak Sırtı Oyuncu Kadrosu!

Hindistan menşeli dizi Swaragini yani Bıçak Sırtı dizisi birbirinden güzel ve yetenekli oyunculardan kurulu. Kadrosunda Helly Shah, Tejaswi Prakash, Varun Kapaor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Monaj Chandila, Pratap Hada gibi isimlerin yer aldığı dizi ülkemizde Hindistan’daki gibi kısa yayınlanmayacağı ve en az 90 dakika olacağı düşünülürse 118 bölüm gibi bir zaman yayınlanacağı hesaplanıyor. Bıçak sırtı Kanal 7’nin İkimizin Yerine, Yalancı Bahar, Kördüğüm, Ah Kalbim gibi Hint dizilerinden sonra ekrana taşıyacağı bir başka günlük Hint dizisi olacak.

04-10-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar