Kanal 7'nin İki Yabancı dizisi yeniden yayınlanacak!

Kanal 7'nin İki Yabancı dizisi yeniden yayınlanacak!
Kanal 7'de yayınlanan Hint dizileri çok fazla izleniyor. Başarılı dizilerden İki Yabancı tekrar bölümleriyle ekranlara gelecek. Peki, İki Yabancı ne zaman yayınlanacak?

Hint dizisi furyası Kanal 7’de hız kesmeden devam ediyor. Daha önce yayınlanan İki Yabancı dizisi tekrar bölümleriyle yine ekranlara gelmeye başladı. Kanal 7 Hint dizisi furyasında İki Yabancı’nın önemi nedir? İki Yabancı ne zaman yayınlanıyor? Dizini konusu nedir ve oyuncu kadrosunda kimler var? Bütün ayrıntılar yazımızda…

İki Yabancı saat kaçta yayınlanacak?

Kanal 7 uzun süredir Hint dizileri yayınlıyor ve bu diziler sayesinde Prime Time’da alamayacağı reytingleri almaya devam ediyor. Daha önce yayınlanan İki Yabancı dizisi tekrar ekranlara geliyor. Saat 16:00 ve 22:45’te yayınlanacak dizi seyircileri yine ekranlara kilitleyecek. Kumud ve Saras’ın aşk hikayesinin bu tekrarı fanlarını çok fazla sevindirmiş durumda.

İki Yabancı oyuncu kadrosunda kimler var?

İki Yabancı Hindistan’ın normal dizilerinden bir tık ötede olan bir dizi. Ülkenin en ünlü iki oyuncusu olan Gautam Rode ve Jennifer Winget İki Yabancı’da başrolleri paylaşıyorlar. Kumud ve Saras’ın aşk hikayesinin anlatan dizi de olaylar hızlı bir şekilde gelişiyor.

İki Yabancı dizisinin konusu nedir?

Kumud ve Saras birbirlerini delicesine seven iki gençtir. Kader ağlarını öyle bir örer ki bir türlü bir araya gelemezler. Saras ve Kumud’un birbirlerine kavuşmak için engebeli yollardan geçmeleri gerekmektedir. Bu heyecanlı ve güzel aşk hikayesi İki Yabancı dizisinde en güzel şekliyle anlatılıyor.

Kumud ve Saras görücü usulü ile tanışsalar da birbirlerine aşık olurlar. Hindistan’daki kast sistemi bu dizide de yer almakta. Kumud orta sınıf bir aileden gelmekte olup kültürlü ve eğitimli bir genç kızdır. Saras ise zengin bir aileni çocuğudur. Görücü usulü ile tanışan bu iki gencin nişanı yapılsa da Saras birbirlerinden çok farklı olduklarını düşünür ve nişanı bozmak ister. Bu fikriyle birlikte Kumud’u terk eder. Kumud bunun sonucu olarak mantık evliliğini en iyi seçenek olarak görür. Hızlı bir şekilde karar alsa da yanlışını görür ve Saras ile tekrar bir araya gelmek ister. Birbirlerine ait olmadıklarını düşünen bu ikili sürekli birbirlerinden kaçmaya çalışsalar da bir şekilde bir araya gelirler.

İki yabancı dizisinin yönetmen koltuğunda Sanjay Leela Bhansali oturuyor. İki Yabancı’yı canli tv üzerinden de  takip edebilirsiniz.

23-07-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler