Yemin dizisinde Leyla neden yok? Munise Özlem diziden mi ayrıldı?

Yemin dizisinde Leyla neden yok? Munise Özlem diziden mi ayrıldı?
Mayıs ayındaki sezon finalinde kritik bir durumda olan Yemin dizisinin Leyla karakteri, yeni sezonda diziye veda mı ediyor? Yemin dizisinde Leyla neden yok?

Mayıs ayındaki sezon finalinde kritik bir durumda olan Yemin dizisinin Leyla karakteri, yeni sezonda diziye veda mı ediyor? Munise Özlem'in canlandırdığı karakterle ilgili, 'Leyla yeni sezonda olacak mı?' ve 'Yemin dizisinde Leyla neden yok?' soruları Yemin hayranlarının cevabını en çok merak ettiği sorular oldu. Kanal 7'nin sevilen yapımlarından olan Yemin dizisi 31 Mayıs'ta sezon finali yapmıştı. Yeni sezona güzel bir başlangıç yapan Yemin dizisi 72. bölümüyle izleyenleri ekran başına toplamayı başardı. Haftaiçi hergün saat 19:00'da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşan Yemin dizisinde en çok merak edilenlerden biri de Leyla karakterinin durumu oldu. Sezon finalinde Talaz'ın silahından çıkan kurşunla ağır yararlanan Leyla'nın son görüntüsü kanlar içerisinde olmuştu. Ağır bir şekilde yayralanan Leyla'nın yeni sezona nasıl devam edeceği ya da yeni sezonda Leyla'nın dizide olup olmayacağı ise dizinin izleyicileri arasında en çok konuşulan ve merak edilen konulardan biri. Leyla'nın durumuna bağlantılı olarak Talaz'ın da bundan sonraki süreçteki durumu, hapishaneye girip girmeyeceği, dizinin senaryosunda en çok merak edilenlerden.

Munise Özlem diziden mi ayrıldı?

Yemin dizisinin yeni sezonunda Leyla olacak mı?

İlk sezonda izleyiciler tarafından çok sevilen Leyla ve Kemal'in aşkı ve Leyla'nın yaşadığı sorunlu hayat konu edilmişti. Birinci sezonun son sahnesinde Talaz tarafından vurulan Leyla ve onu kanlar içerisinde görerek kollarına alan Kemal sahnesi akıllarda kalan ve yeni sezonda izleyicileri diziye bağlayan sahneydi. Kemal önceki sezonda Leyla ile bir seyahate çıkmayı planlarken Leyla'yı kanlar içerisinde bulmuş ve büyük bir şok yaşamıştı. 9 Eylül pazartesi günü yeni sezona başlayan Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin yine heyecan dolu dakikalar yaşatırken, TRT 1'de yayınlanan Lise Devriyesi dizisiyle adını duyuran Munise Özlem'in canlandırdığı Leyla karakterinin durumu ve dizideki akıbeti hala merak konusu. Yapım şirketi olan Karamel yapımdan ya da oyuncu Munise Özlem'den herhangi bir açıklama yapılmazken Leyla, Talaz ve Kemal'in hikayede ne şekilde yer alacakları merak edilmeye devam ediyor.

Yemin haftaiçi her gün saat 19:00'da

Ana haber bültenlerinin olduğu saatte yayınlanmasına rağmen yeni sezona da oldukça başarılı giriş yapan Yemin dizisindeki bazı karakterlerin sezonda olup olmayacağı hala bir sır. Yemin izleyicileri Leyla'nın hikayesini merak ederken, yeni sezonda da Reyhan ve Emir'in bir yemine bağlı aşkları heyecanla takip ediliyor. Yeni sezonun ilk iki bölümü olan 71 ve 72. bölümlerin gördüğü ilgi, Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin'in çok özlendiğini ve takipçilerin bol olacağına işaret.

10-09-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar