Kanal 7’nin sevilen dizisi Bıçak Sırtı’nın final tarihi belli oldu

Kanal 7’nin sevilen dizisi Bıçak Sırtı’nın final tarihi belli oldu
izleyici Kanal 7’nin sevilen dizisi Bıçak Sırtı’nın final tarihi belli oldu mu diye soruyor. Bıçak Sırtı dizisi ne zaman final yapacak, haberimizde.

Kanal 7 yabancı diziler yayınlamakta devam ediyor. Özellikle Hint kökenli diziler bu sezon neredeyse her gün ekranda oynuyor. Hal böyle olunca izleyici Kanal 7’nin sevilen dizisi Bıçak Sırtı’nın final tarihi belli oldu mu diye soruyor.  Bıçak Sırtı dizisi ne zaman final yapacak, haberimizde.

Kanal 7’nin sevilen dizisi Bıçak Sırtı’nın final tarihi belli oldu

Kaç bölüm sürecek, ne zaman final yapacak derken Kanal 7’nin Hint dizilerinden Bıçak Sırtı dizisinin final tarihi kesinleşti. 2015 yılında başlayan dizi tam 4 sezondur hafta içi her gün Kanal 7’de saat 21.00’da ekrana geliyor. İlginçtir dizinin bölümleri 22 dakikalık ve her gün ülkemizde 4 bölüm birden yayınlanıyor. 4. Sezonunda 469.bölüme ulaşan dizi bu yıl da ekranda olmayı sürdürecek. Geriye kalan 156 bölüm böyle devam ederse 20 Mart 2020 yılında bitecek.

20 Mart 2020’de bitecek olan dizinin peşine yine bir Hint dizisi ekrana gelecek. Canlitv mikrofonlarını uzattığımız Kanal 7 yöneticileri Bıçak Sırtı’nın yerine hangi dizinin başlayacağını Mart ayında söyleyeceklerini ama yine bir Hint Dizisinin yayınlanacağını belirtiler. Biz de bu konuyla ilgili gelişme olduğunda haberlerimizde yer vereceğiz.

Bıçak Sırtı Dizisinin Konusu Nedir?

İki kız kardeşin yaşadığı acı ve tatlı tüm olayların anlatıldığı dizinin konusu kaderle ilgili. Kaderleri birlikte yazılan iki kız, kardeş olmalarına rağmen bambaşka kültürlere sahip büyürler. Bu ikili, kardeş olduklarını bilmeden samimi iki arkadaş olurlar. Swara’nın annesi ile Ragini’nin babası çok eskiden gizli bir aşk yaşamışlardı. İki kız kardeşin bu gizli ilişkiyi öğrenmeleri sonucu kardeş oldukları anlaşılır. Bu duruma çok sevinen kardeşler, çok geçmeden kötü bir olayla karşılaşırlar. Kardeşlerden Ragini ile evlendirilmek istenen Lakshya diğer kardeş Swara’ya aşıktır. Bu nedenle Ragini ile evlenmek istemez. Bir müddet sonra Ragini bu mesele yüzünden kardeşi Swara’dan nefret etmeye başlar. Durumu fark eden Lakshya ikili arasında bocalar. Tam bir ikilem arasında kalmıştır.

Bıçak Sırtı’nda neler olacak?

Son bölümde Swara’nın ölmesini isteyen Mansi pes etmez ve sinsi bir plan kurar. Bu plana göre Swara aile fertleriyle birlikteyken öldürülecektir. Ancak evdeki hesap çarşıya uymaz ve aile fertleri başta olmak üzere Swara’nın tanıdığı herkes el ele tutuşur. Swara onların karşısında kafasına silah dayanmış bir şekilde beklerken Mansi, tetiği çeker. Lakin ölen Swara değil Mansi’nin kendisidir. Tam zamanında olay yerine gelen polis, Mansi’yi vurur ve herkes derin bir oh çeker. Keyifli seyirler…

05-11-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar