Kanal 7’nin Yemin Dizisinde Şok Ayrılık!

Kanal 7’nin Yemin Dizisinde Şok Ayrılık!
Kanal 7’nin başarılı günlük dizisi Yemin’de şok bir ayrılık yaşandı. Dizinin başrolünde yer alan genç ve güzel oyuncu Özge Yağız diziye veda etti. İşte detaylar!

Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün ekranlara gelen ve yüksek reytingi ve çarpıcı hikayesiyle dikkatleri çeken Yemin Dizisi bu sezon ikinci sezonunu yaşıyor ve yine seyirci tarafından heyecan ve merakla izleniyor. Kanalın en çok reyting alan yapımı olma unvanını da elinde bulunduran başarılı dizi Yemin son günlerde yaşanan koronavirüs salgını sebebiyle çekimlerine ara verirken diziyle ilgili son dakika gelişmesi peş peşe geldi. Öncelikle salgın sebebiyle ara veren dizinin sezon finali yaptığı açıklanırken başka bir son dakika gelişmesi ise seyirciyi adeta şok etti. Dizinin başarılı oyuncularından ve aynı zamanda başrolünü de oynayan özge yağız2ın gelecek sezon dizide yer almayacağı ve diziye veda ettiği haberleri seyircide adeta şok etkisi yarattı. İşte haberin detayları!

Yemin Dizisinde Şok Gelişme!

Karamel Yapım tarafından Kanal 7 için hazırlanan ve günlük olarak ekrana gelen başarılı dizi Yemin koronavirüs sebebiyle verdiği aradan dönmeyerek sezon arasına gitme kararı aldı. Dizinin başrolünde yer alan ve başarılı oyunculuğu ile herkesin takdirini kazanan genç ve güzel oyuncu Özge Yağız’ın dizinin gelecek sezon yayınlanacak bölümlerinde yer almayacağı haberi ise gündeme bomba gibi düştü. Güzel oyuncu sözleşmesinin bitmesiyle birlikte yeni sezonda başka projelerde yer almak istediği için Karamel Yapımla görüşerek ve karşılıklı olarak anlaşarak diziye veda ettiği bilgisi herkesi şok etti. Dizide başarılı bir performans sergileyen Özge yağız’ın gelecek sezon için başka projelerle görüşmelere de başladığı öğrenildi.

Yemin Sezon Arası Verdi!

Karamel Yapım imzası taşıyan başarılı dizi Yemin koronavirüs sebebiyle çıktığı zorunlu aradan bir daha dönmeme kararı aldı ve sezon finali yaptı. Ayhan özen ve Serkan Mut’un yönetmen koltuğunda oturduğu ve başrolünde özge Yağız ve Gökberk Demirci’nin yer aldığı Yemin kanal 7’nin iki sezondur yayında olan ve reytingi yüksek dizilerinin başında yer alıyor. Dizinin önümüzdeki sezon kaldığı yerden hikayesine devam edeceği açıklanırken diziye veda eden Özge yağız’ın yerine yeni başrol oyuncusunun kim olacağı ise merak edilmeye başlandı. Bize Yemin ile gelişmeler olduğu takdirde sizlere bildirmeye devam edeceğiz.

16-04-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar