Kanal 7’nin Sevilen Dizisi "İki Yabancı" Canlitv.com'da

Kanal 7’nin Sevilen Dizisi
Kanal 7’nin Sevilen Dizisi İki Yabancı’nın Reytingleri Nasıl? Kanal 7’de yayınlanan İki Yabancı dizisi, gündüz kuşağının en çok sevilen dizileri arasında yer alıyor. Hint dizileriyle büyük bir populerite yakalayan Kanal 7, İki Yabancı dizisiyle de...

Kanal 7’nin Sevilen Dizisi İki Yabancı’nın Reytingleri Nasıl? Kanal 7’de yayınlanan İki Yabancı dizisi, gündüz kuşağının en çok sevilen dizileri arasında yer alıyor. Hint dizileriyle büyük bir populerite yakalayan Kanal 7, İki Yabancı dizisiyle de dizi severlerin ilgisini çekiyor.

İki Yabancı Dizisinin Konusu Nedir?

Hindistan’ın dünyaca ünlü iki yıldızı Jennifer Winget ve Gautam Rode’u bir araya getiren "İki Yabancı" dizisinin genel hikayesi ve oyuncu kadrosunu kısaca şu şekilde özetleyebiliriz; Saras, ülkenin önemli aristokrat ailelerinden birine mensuptur. Kamud ise orta sınıf bir ailenin eğitimli, kültürlü kızıdır. Saras ile Kamud, görücü usulünde tanıştırırlar. Her şey bu tanışmadan sonra başlar. Zamanla birbirilerine aşık olan bu ikilinin aşk ve kalp kırıklıklarıyla dolu hikayesi diziye konu olmaktadır. Tanıştıktan bir süre sonra nişanlanan bu Saras ile Kamud, hayata farklı kutuplardan baktıklarını fark ederler. Bunun üzerine Saras, Kamud’un ailesinde ve çevresinde yaşayacağı sorunları düşünmeden Kamud’dan ayrılır. Kamud ise ailesini zor durumda bırakmamak için mantık evliliği yapmaya karar verir. Çok geçmeden Saras, Kamud’dan ayrılarak çok büyük bir hata yaptığını anlar ve yeniden bir araya gelmek için çabalamaya başlar. Ancak, her şey düşündüğü gibi kolay olmayacaktır ve karşısına başka engeller de çıkacaktır. Uzaklaşmak için uğraşsalar da, her ne olursa olsun Saras ve Kamud her defasında bir araya gelecektir.

İki Yabancı Dizisini İnternet Üzerinden İzleyebilir misiniz?

Sevilen Hint dizisi İki Yabancı’yı internet üzerinden izlemek için canlitv.com web platformumuzu kullanabilirsiniz. Web platformumuz üzerinden Kanal 7’yi HD kalitesinde izleyebilme şansına sahipsiniz.

15-03-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar