TRT 1'den yeni dizi: İncir Ağacı

TRT 1'den yeni dizi: İncir Ağacı
TRT 1 ekranı yeni bir günlük diziye ev sahipliği yapacak. TRT 1'den yeni dizi: İncir Ağacı hafta içi her gün izleyiciyle buluşacak.

TRT 1 yeni bir günlük dizi olan İncir Ağacı'yla izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. 7 Ekim'de ilk bölümü yayınlanacak İncir Ağacı dizisinin çekimlerine ise Ağustos ayında başlandığı biliniyor. Bir dönem dizisi olan İncir Ağacı'nda 1970'li yıllarda yaşayan Ocak ailesinin hikayesi anlatılacak. Senaryosu Ayla Hacıoğlu'na ait dizinin, yönetmenliğini ise Nuh Şen üstlendi. Hazırlıkları tamamlanan dizi,  yayın için Ekim ayını bekliyor. Dizinin çekimleri ise devam ediyor.

TRT1'den yeni bir günlük dizi

İncir Ağacı dizisi TRT 1'in günlük projelerinden biri olurken dizinin yapımcılığını ise Hüseyin Türkyıldırır üstleniyor. Günlük dizide başarı yakalamayı hedefleyen TRT 1 İncir Ağacı dizisiyle izleyecinin karşısına çıkıyor. 14 Ekim 2019'da başlayacağı bilinen dizinin henüz fragmanı yayınlanmadı. TRT'nin sevilen ve oldukça başarılı bir performansa sahip diğer günlük dizisi Seksenler'in yanında zayıf kalacağı yönünde yorumların yapıldığı İncir Ağacı dizisinin başarılı olup olmayacağı yayına başlayınca ortaya çıkacak.

İncir Ağacı dizisinin oyuncu kadrosunun bir bölümü ise şöyle;

Arif Nazım: 'Cemal Usta' karakteriyle Ocak ailesinin babasını canlandırıyor. Cemal Usta, vefakar, babacan ve ailesini toparlamaya çalışan bir rol üstleniyor.

Özlem Güveli: Ailenin annesini 'Neriman' adıyla canlandırıyor.

Burakhan Yılmaz: Ailenin oğlu olarak Orhan karakterini canlandırıyor. Anne Neriman'ın üzerine titrediği oğlu olarak dizide yer alıyor.

Sidal Damar: Evin büyük kızı olan Kerime karakterini canlandıran Damar, fedakarlığıyla ön plana çıkarken, aşkıyla da senaryoda önemli bir yere sahip.

Faruk Pakiş: Evin küçük oğlu olan Yavuz'u canlandırıyor. Yavuz sevdiği kız olan İnci ile ailesi arasında karar vermeye zorlanmaktadır.

Ece Baliç: Hayalleri olan Perihan karakterini canlandırıyor. Perihan'ın hayalleri başını belaya sokabilir.

Aylin Kılınçarslan: Cemal Usta'nın ablası olan İsmet karakterini canlandırıyor ve senaryoda çöpçatan olarak  bir rol biçilmiş.  

Murat Demirkıranlardan: İsmet'in eşi Şöhret'i canlandırıyor. Eğlenceli, neşeli bir karakter olarak hikayede yer alıyor.

Enzel Damla Tombak: Belgin karakterini canlandırıyor.

Buket Cingöz: Hırslı, kin dolu, ve entrika peşinde olan Suzan karakterini canlandırıyor. Ocak ailesi Suzan yüzünden sıkıntılı günler geçirebilir.

Fatih Hürkan: İpsiz Vefa adıyla dizide yer alan Hürkan, sert mizaçlı bir karakteri canlandırıyor.

12-09-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar