Kanal 7'nin Yeni Günlük Dizisi Fedakar'ın ilk Tanıtımı Yayınlandı

Kanal 7'nin Yeni Günlük Dizisi Fedakar'ın ilk Tanıtımı Yayınlandı
Günlük dizileri ile tanınan ve kendine has bir seyirci grubu oluşturan kanal 7 yeni bir günlük diziyi ekranlara getirmeye hazırlanıyor.

Yayınladığı günlük dizilerle seyircinin ilgiyle izlediği kanallardan olan Kanal 7 yeni bir günlük dizinin hazırlıklarını sürdürüyor. Şu ana kadar günlük dizi konusunda öncü olan ve aldığı reytinglerle de oldukça iyi bir noktada bulunan kanal yeni bir günlük dizi olan Fedakar ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yayınladığı günlük dizileri başka ülkelere de pazarlayan ve oldukça iyi bir piyasaya sahip olan kanalın yeni dizisi Fedakar geçtiğimiz ay çekimlere başlamıştı. Süreç Film tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Özgür Pak’ın oturduğu dizinin çekimlerinin ardından Kanal 7 ekranlarında ilk tanıtımı yayınlandı. Senaryo danışmanlığını günlük diziler konusunda adını herkese duyuran ve bu alanda artık bir usta olan Mehmet Uyar yapıyor. Kadrosunda genç ve yetenekli oyuncuları buluşturan dizinin yayın tarihi ise henüz netlik kazanmadı.

Fedakar’ın Tanıtımı Yayınlandı

Süreç Film tarafından hazırlıkları uzun zaman önce başlayan ve Kanal 7 ekranları için hazırlanan yeni günlük dizi Fedakar geçtiğimiz aylarda sete çıkarak çekimlere başlamıştı. Kanalın yeni iddialı dizi olacak olan Fedakar’ın çekimlerinin ardından ilk tanıtımı da yayınlanmaya başlandı. Seyircinin heyecanla beklediği ve şimdiden kendisine bir kitle edinmeyi başaran dizinin yayınlanan ilk tanıtımı da seyirciden beğeni almayı başardı. Yayınlanan fragmanda dizinin ana iki karakteri yer alırken ikilinin düşmanlıkla başlayacak aşk hikayesine vurgu yapıldı. Başrolünde Berkay Veli ve Aybüke Yılmaz’ın rol aldığı dizinin yayın tarihi konusunda ise henüz bir tarih belirlenmedi. Ancak dizinin en geç mart ayının ikinci haftasında seyirciyle buluşması bekleniyor.

Fedakar Konusu ve Oyuncuları

Süreç Film tarafından Kanal 7 için hazırlanan yeni günlük dizi Fedakar çekimlerini sürdürüyor. Dizi de, Elif ve kardeşleri ile Tarık adlı zengin ve güçlü bir gencin hikayesi anlatılıyor. Elif ve iki kardeşi anne ve babasını kaybettikten sonra birbirine tutunmuş ve birlikte yaşamaya başlamışlardır. Ancak Elif kardeşi Narin’i kaybeder ve Narin başka bir aileye verilir. Diğer kardeşi Sefer ise yanlış anlama sonucu katil damgası yer ve Elif kardeşini kurtarmak için elinden geleni yaparken Karaca Holdingin sahibi Tarık ile mecburen karşılaşır ve ikilinin çatışmalı aşk hikayesi de başlar. Merakla beklenen dizinin kadrosunda

-          Berkay Veli (Tarık)

-          Aybüke Yılmaz (Elif)

-          Doğaç Meriçliler

-          Mihriban Er ve

-          Kahraman Sivri yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Özgür Pak oturuyor ve dizi çok yakında seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

23-02-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar