Kanal D’de Yayınlanacak Aşkın Tarifi Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu

Kanal D’de Yayınlanacak Aşkın Tarifi Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu
Yaz sezonu dizilerinden biri olan ve Kanal D ekranlarında yayınlanacak Aşkın Tarifi dizisinin yayın tarihi belli oldu. İşte Aşkın Tarifi dizisinin ilk bölüm yayın tarihi!

Televizyonlarda bütün bir yıl süren yayın sezonu bitiyor ve televizyonlar daha duran olan yaz sezonuna giriyor. Bu sezonda her ne kadar tekrar yayınlar olsa da son yıllarda televizyon kanalları bu zamanı daha verimli kullanmak için yeni dizileri yayın akışına koyuyorlar. Her ne kadar ağır bir dramdan uzak olsa da daha çok romantik ve komedi türündeki bu diziler seyirciyi hem yazın ekrana bağlıyor hem de kanallar bu ölü sezonu daha verimli kullanabiliyorlar. Kimi zaman da yaz sezonunda reytingi yüksek dizilerle bütün bir sezon devam etme kararı alabiliyorlar. Bu haftalarda televizyonlarda yayınlanan yapımlar bir bir tatile girerken yerlerini yayın akışında yeni yapımlar doldurmaya başladı bile. Bir süredir hazırlıkları süren ve çekimleri de başlayan NTC Medya tarafından hazırlanan Aşkın Tarifi adlı dizininde Kanal D’de yayınlanacağı tarih belli oldu.

Aşkın Tarifi İlk Bölüm7 Haziran Pazartesi

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve NTC Medya tarafından hazırlanan yaz sezonu dizilerinden biri olan Aşkın Tarifi’nin yayın akışındaki yeri belli oldu. Bir süredir hazırlıkları yapılan ve sete inerek çekimlerine başlanılan Aşkın Tarifi adlı dizinin 7 Haziran pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana geleceği öğrenildi. Tanıtımları da yayınlanan dizinin oyuncu kadrosunda Kadir Doğulu, Serra Arıtürk, Cem Davran, Alper Saldıran, Yasemin Baştan, Ümmü Putgül, İdil Sivritepe, Atakan Yılmaz, Elif Melda Yılmaz, Mehmet Şeker ve Onur Yakıcı gibi isimler yer alıyor. Deniz Kolos’un yönetmenliğini yaptığı diziyi Leyla Oter ve Doruk Erengül kaleme alıyor. Dizi 7 Haziran pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana geliyor.

Aşkın Tarifi Konusu Ne?

Kanal D ekranlarında 7 Haziran Pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek olan yeni dizi Aşkın Tarifi kendi halinde bir kebap ustası olan Fırat, yaşam koçu olan Doktor Aşk’a bir ders vermek ister. Fırat bu intikam duygusuyla kendisini bir Fransız restoranında bulur. Fırat Fransız yemekleri konusunda oldukça iyidir ve mutfakta kendini daha güçlü ve iyi hissetmektedir. Tabi bu sırada restoranın sahibi güzeller güzeli Naz Soyluer sayesinde de gerçek aşkla tanışır. İkilinin arasındaki bağ her an daha da güçlenirken Fırat’ın ustalığı ne yazık ki aşk konusunda işe yaramayacaktır.

14-05-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar