Kırmızı Kamyon Dizisinin Adı Değişti

Kırmızı Kamyon Dizisinin Adı Değişti
Show Tv ekranlarında ilk bölümü Kırmızı Kamyon olarak yayınlanan ve daha sonra yaz aylarına ertelenen dizinin adı Kahraman Babam olarak değiştirildi.

Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve 10.Ev imzalı Kırmızı kamyon sezona mart ayının başında başlamış ancak dizinin reytingleri beklenenin çok altında kaldığı ve ilk 10 yapım arasına dahi giremediği için yayın akışından çıkarılarak daha sonrası bir zamana bırakılmıştı. 1 Mart akşamı ilk bölümüyle ekrana gelen ve uzun süren bir hazırlık sürecinden sonra seyirciyle buluşan dizi bu gelişmenin ardından yapım şirketi ve yayıncı kanalın ortak kararıyla yaz sezonuna ertelenmişti. Yaz sezonunda daha rahat ve daha uygun bir zaman diliminde ekrana gelecek ve böylece seyirciye daha kolay ulaşabilecek Kırmızı Kamyon dizisinin yeni bölümlerinin haziran başında ekrana gelmesi bekleniyor. Ancak son anda yapılan bir değişiklikle dizinin Kırmızı Kamyon olan adı değiştirildi. Dizinin yeni bölümlerinin de yeni adıyla ekrana geleceği öğrenildi.

Kahraman Babam

10.Ev tarafından hazırlanan ve ilk bölmü1 Mart akşamı Kırmızı Kamyon adıyla yayınlanan dizinin adı ani bir kararla değiştirildi. Kırmızı Kamyon olan dizinsin adı değişiklikle birlikte Kahraman Babam oldu. Haziran ayı başlarında yeni bölümüyle ekrana gelmesi beklenen dizi Show Tv’nin büyük umut bağladığı yapımlardan biri olarak ön plana çıkıyor. Mart ayında yayınlanan bölümü yeterli ve beklenen reytingi alamayınca yayından çıkarılarak yaz ayına ertelenen dizinin yaz ayında daha iyi bir reyting alacağı umut ediliyor. Dizinin adının da değiştirilmesiyle seyircide yep yeni bir dizi imaj çizilerek geçmişte yayınlanan ilk bölümün tamamen unutturması hedefleniyor. Kahraman Babam dizisinin şu ana kadar 8 bölüm çekimleri tamamlandı ve artık yayın için gün saymaya başladı.

Kahraman Babam Konusu Ve Oyuncuları

İlk adı Kırmızı Kamyon olan ve ani bir kararla adı Kahraman Babam’a dönüştürülen dizi Türk dizi tarihinde bir ilki gerçekleştirecek ve konusu tamamen itfaiyecilerden oluşacak. Daha önce dizilerde lokal olarak işlenen itfaiye konusu ilk kez bir dizinin ana konusu olacak. Bir itfaiye istasyonunda görevli itfaiyecilerin iş ve özel hayatlarının anlatılacağı dizide Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır, Fatih Al, Tuğçe Altuğ, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan, Toprak Sağlam, Sümeyye Aydoğan, Ebrar Alya Demirbilek, Burak Berkay Akgül, Timur Ölkebaş ve Tuğçe Karabayır gibi isimler yer alıyor. Dizinin yeni bölümleriyle haziran ayında Show Tv’de ekrana gelmesi bekleniyor

14-05-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar