Kanal D'den sürpriz 'Leke' kararı! Leke devam edecek mi?

Kanal D'den sürpriz 'Leke' kararı! Leke devam edecek mi?
Televizyon ekranlarında fırtına estiren dizisi Leke'nin akıbeti belli oldu.Reytinglerde üst sıralara tutunmaya çalışan dizi hakkında son karar verildi.

Kanal D izleyicilerinin büyük beğenisini toplayan Leke dizisinin akıbeti belli oldu. Kanal D'nin bu süpriz kararı Leke hayranlarını mutlu edecek. Bakalım fırtınalar estiren dizi Leke devam edecek mi?

LEKE DEVAM EDİYOR!

Kanal D'nin en yeni dizileri arasında yer alan Leke çok büyük umutlarla yayın hayatına başlamıştı. Yapımcılığını Tims & B Yapım'ın üstlendiği dizinin reytingleri alt üst etmesi bekleniyordu. Her Salı yeni bölümleri ile ekranlara gelen dizi Leke reytinglerde nasıl bir performans sergiledi. Başrollerinde Burak Sevinç ile Melis Sezen'in yer aldığı dizinin bu hafta yayınlanacak olan 7. bölümü ile sezon finali yapması bekleniyordu. Fakat beklenilen gibi olmadı. İstenilen reyting oranlarına bir türlü ulaşamayan dizi için devam kararı alındı. Her Salı Kanal D ekranlarında yayınlanan dizinin yaz sezonu boyunca izleyicisi ile buluşacak. İki kırık kalbin hikayesini anlatan dizi bu süreçte reyting oranlarını yükseltebilecek mi?

Leke son bölümde neler oldu? Arda ölecek mi?

Leke dizisinin 7. bölüm fragmanında süpriz bir gelişme yaşanıyor. Arda ile Yasemin'in arasında büyük bir tartışma yaşanır. Ve tartışma esnasında Yasemin'in yaptığı yanlış bir hamle ile kafasını vuran Arda'nın yere yığıldığı gösterildi. Peki Arda ölecek mi? Arda'nın yere yığılması ile birlikte büyük bir paniğe kapılan Yasemin, kendisine gelmesi için elinden geleni yapıyor. Onu öldürdüğü düşüncesi ile ödü kopan Yasemin bir anda karşısında polis Birkan'ı görür. Karşılaştığı bu durum Birkan için büyük bir fırsattır. Birkan bu sayede Yasemin'i kendisine bağlayabileceğini düşünür.. Cem bu haftada da gerçekleri öğrenmeye devam edecek. Tüm gerçekleri öğrenmek için Serpil'le görüşmeye gider.

LEKE DİZİSİ KONUSU

Yasemin (Melis Sezen) kardeşiyle birlikte yetiştirme yurdunda büyümüş hukuk fakültesi öğrenci olan genç bir kızdır. Hayatını işitme engelli kardeşine adamış olan Yasemin aynı zamanda bir organizasyon şirketinde çalışmaktadır. Kardeşinin tedavi masrafları için elinden geleni yapan Yasemin kadın olmanın ve şerefle yaşamanın zorluklarını hayatının her alanında hisseder. Cem (Burak Sevinç) ise iş hayatında başarılı olan fakat aşka inancını yitirmiş genç bir adamdır. Kadınlara karşı mesafesini her zaman korur. Yaseminle tanıştıktan sonra bastırdığı duygularını ortaya çıkaracaktır.

Leke dizisi her salı akşamı 20:00'de Kanal D ekranlarında!

28-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler