Mahkum Dizisindeki Ayrılık Tüm Dengeleri Değiştirdi

Mahkum Dizisindeki Ayrılık Tüm Dengeleri Değiştirdi
Fox Tv ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Mahkum Dizisinde dengeleri değiştirecek bir ayrılık yalandı. Tomris Yesari ölerek diziye veda etti.

MF yapım tarafından hazırlanan ve Güney Kore menşeli bir diziden ülkemize uyarlanan Mahkum dizisi Fox Tv ekranlarında Perşembe akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor. Bu sezonun başarılı yapımlarından olan Mahkum her ne kadar ilk başladığı bölümlerdeki reytinginden uzak kalsa da yine de Perşembe akşamlarının en çok seyredilen yapımları arasında bulunuyor. Bir savcının üzerine atılan suçlardan kurtulmak ve gerçek suçluları ortaya çıkarmak için verdiği mücadeleyi anlatan dizi bir adalet arayışı olduğu kadar, aile içi dram, yanlış ve çarpık ilişkiler ve suç örgütleri konularını da ele alıyor. Dizide Cumhuriyet Savcısı olan Fırat Bulut eşini öldürmekle suçlanmaktadır ve müebbet hapse mahkum olmuştur. Ancak hapishaneden firar eden Fırat Bulut masumiyetini ispat etmek için büyük bir mücadeleye başlar. Karşısında ise yeraltı dünyasının en korkulan ismi ve yine Türkiye’nin en zengin ailesinin psikopat oğlu vardır.

Barış Annesini Kaybetti

Mahkum dizisinin başarısı dün akşam seyirciyi bir kez daha ekran başına kilitledi. Fırat Bulut’un kendini temize çıkaracak delillerle teslim olması Barış’ı büyük bir yıkıma götürürken barış her an yakalanıp hapse atılmayı beklemektedir. Ancak bu sırada annesi Tomris Yesari’nin kalp krizinden öldüğü haberi Barış’ı tam anlamıyla yıkar. Barış annesini kaybetmenin büyük acısıyla yüzleşirken adeta yıkılır. Psikolojik olarak sınırlarda gezmeye başlayan Barış annesinin kalp krizi sonucu ölmediğini babasının onu öldürdüğünü öğrenince babasını öldürmeye karar verir ancak son anda vazgeçer ve büyük bir intikam planı yapmaya başlar. Ama Barış kaybettiği annesinin peşinden hiç olmadığı kadar acı çekmektedir. Bu arada dizinin başından beri hikayenin içinde yer alan Tomris Yesari’nin ölmesi dizide pek çok dengeyi değiştirecek gibi görünmektedir.

Nihal Koldaş Kimdir?

Mahkum Dizisinde Tomris Yesari karakterine hayat veren ve ölerek diziye veda eden Nihal Koldaş, 1956 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa yönelen ve bu meslek üzerine eğitim alan Nihal Koldaş ilk olarak 1989 yılında yayınlanan Cahide dizisiyle ekran macerasına başlamıştır. Başarılı oyuncu bugüne kadar pek çok üst düzey yapımda yer almıştır. Bu yapımlar arasında

·         Mahkum

·         Zemheri

·         Ağlama Anne

·         İçerde

·         Bir Deniz Hikayesi

·         Kuma

·         Kıskanmak

·         Güldünya

·         Adalet Oyunu

·         Bıçak Sırtı bulunmaktadır.

06-05-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar