Ünlü Şarkıcı Kibariye Yeni İmajıyla Şaşırttı

Ünlü Şarkıcı Kibariye Yeni İmajıyla Şaşırttı
Sahnelerin ünlü ve beğenilen isimlerinden olan şarkıcı Kibariye kafasına taktığı perukla olay oldu. Ünlü ismin yeni imajı takipçilerini ikiye böldü.

Müzik ve magazin dünyasının önde gelen isimlerinden olan ve sık sık magazin basını ve sosyal medyada gündem olan şarkıcı Kibariye bir kez daha magazin basını ve sosyal medyanın gündeminde yer almayı başardı. Geçtiğimiz akşam katıldığı Benzemez Kimse Bize adlı programa konuk olan Kibariye’deki değişim hem program sırasında hem de sonrasında oldukça merak konusu oldu. Programda birbirinden güzel şarkılarını seslendiren ünlü isim taktığı perukla dikkatleri çekerken sosyal medyada şarkıcı için ikiye bölündü. Bir kesim peruğun çok yakıştığını söylerken bir diğer kesim ise peruğun yakışmadığını belirtti. Ünlü isim kafasına taktığı perukla bambaşka bir imaja bürünürken daha çok İzel ve Zerrin Özer’e benzetildi.

Bir Peruk Taktı Olay Oldu

Bülent Ersoy ve Mustafa Keser’in sunduğu Benzemez Kimse Bize adlı programın bu haftaki konuğu ünlü şarkıcı Kibariye idi. Kibariye programa kafasına taktığı perukla çıkınca olay oldu. Magazin basını ve sosyal medyada gündem olan Kibariye’nin Peruklu hali en çok konuşulan konulardan oldu. Kafasına taktığı perukla yepyeni bir imaj çizen ünlü isim takipçilerini de ikiye böldü. Kimi takipçisi şarkıcının bu yeni halini beğenirken kimi takipçisi ise beğenmedi ve acilen eski haline dönmesini tavsiye etti. Ünlü ismin yeni hali kendisi gibi şarkıcı olan İzel ve Zerrin Özer’e benzetildi.

En Güzel Kadın Benim

Sosyal medya ve magazin basınında geniş şekilde yer alan ve hakkında en çok konuşulanlardan olan Kibariye’nin yeni imajı ile gündem olması daha önce Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde de ifadeleriyle gündem olmuştu. Kibariye Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde konser verirken “yıkılıyor bu kadın. Buradaki en güzel kadın benim. Yaşıma göre çok güzelim” ifadelerini kullanmıştı. Kibariye bundan haftalar önce de eşi Ali Küçükbalçık ile yaşadıkları aldatma olayıyla gündeme gelmiş ve şarkıcı burada da çarpıcı ifadeler kullanmıştı. Kibariye bu olayla ilgili olarak “bu bizim sorunumuz, evimizde hallediyoruz. Ben onu çok seviyorum o da beni çok seviyor. Birbirimizle çok güzel zaman geçiriyoruz. Kıskananlar çatlasın. Ben gözümle görmedim, belki iş arkadaşıdır. Günaha giremem. Gözümle görürsem öyle inanırım” ifadelerini kullanmıştı.

27-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar