Kanlı Yayın dizisine yeni oyuncular katıldı

Kanlı Yayın dizisine yeni oyuncular katıldı
Bergüzar Korel ve Caner Cindoruk’un başrollerini paylaştığı yeni dizi Kanlı Yayın’ın kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor.

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel’in ve Caner Cindork’un başrolünde yer alacağı ve Prime Video kanalında yayınlanacak Kanlı Yayın dizisi için çalışmalar devam ediyor. Kadrosuna güçlü oyuncuları katan dizinin yapım şirketi OGM Pictures cast çalışmalarına devam ediyor. Ünlü oyuncu Bergüzar Korel’in uzun bir aranın ardından yeniden setlere döndüğü ikinci dizi olarak ekrana gelecek yapımın çekimleri çok yakında başlayacak. Prime Video’nun yerli içerik olarak ilk yapımı olma özelliğini de taşıyan Kanlı Yayın dizisi çok daha önceden planlanmış ancak oyuncu Bergüzar Korel’in dünyaya gelen 3. Çocuğunun bakımını kendisinin yapmak istemesi sebebiyle bir süre ertelenmişti. Oyuncunun yeniden çalışmaya başlama kararının ardından çalışmaları bir kez daha başlayan dizi çok yakında çekimlere başlayacak.

Yeni oyuncular katıldı

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Can Ulkay’ın yer aldığı kadrosunda güçlü isimlerin yer aldığı Kanlı Yayın dizisi için cast çalışmaları devam ediyor. Kadrosuna son olarak ünlü oyuncu ve sunucu İbrahim Selim’in katıldığı dizinin kadrosu büyümeye devam ediyor. Merakla beklenen dizinin kadrosuna son olarak dört yeni isim daha katıldı. Dizinin kadrosuna katılan oyuncuların, Merve Nur Bengi (Özge), Demirhan Demircioğlu (Tolga), Mina derman (Gizem) ve Elif Uslusoy (Leyla) oldukları öğrenildi. Dizide hikaye Leyla’nın (Elif Uslusoy) öldürülmesiyle başlayacak ve ardından sunucu Neslihan’ın bu olayı programda konu olarak işlemeye başlamasıyla hikaye derinleşecek ve gelişecek. Leyla’nın öldürülmesi Neslihan’ın hayatını baştan sona değiştirecek.

Kanlı Yayın oyuncuları kimler?

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Prime Video’nun ilk yerli içeriği olacak dram ve macera türündeki dizi Kanlı Yayın’ın okuma provaları ve saç, makyaj tasarımları devam ediyor. Can Ulkay’ın yönetmen koltuğunda yer aldığı dizinin hikaye ve senaryosunu Hilal Yıldız ve Nazlı Sunlı Kaçan kaleme alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında ise, bergüzar Korel (Neslihan), Caner Cindoruk (Nejat), Serkan Altunorak (Vural), Kaan Mirac Zesen (can), İbrahim Selim (Hakan), Merve Nur bengi, Demirhan Demircioğlu, Mina derman ve Elif Uslusoy yer alıyor. Hazırlıklarında sona gelinen iddialı projenin çekimlerinin 7 Ağustos’ta başlayacağı belirtiliyor.

02-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar