Itır Esen’in yeni dizisi belli oldu

Itır Esen’in yeni dizisi belli oldu
Şu sıralar hazırlıkları süren ve yakında sete çıkacak olan Kanlı Yayın dizisinin kadrosuna genç oyuncu Itır Esen dahil oldu.

Şu sıralar hazırlıkları süren ve daha çok cast çalışmalarıyla gündeme gelen Prime Video’nun ilk yerli içeriği olma özelliğini de taşıyacak Kanlı Yayın dizisi yeni bir ismi daha kadrosuna kattı. Yeşilçam’ın unutulmaz filmlerinin oyuncusu olan ünlü ve usta oyuncu Itır Esen’in kendi adını taşıyan torunu Itır Esen’i kadrosuna katan Kanlı Yayın dizisinin çok yakında sete çıkarak çekimlere başlayacağı öğrenildi. Başrolünde Bergüzar Korel ve Caner Cindoruk’un yer alacağı ve kadrosunda birçok ünlü ismi bulunduran yeni dizilerden Kanlı Yayın Prime Video’da yayınlanacak. Uzun süredir hazırlıkları süren OGM Pictures yapımı dizinin yönetmen koltuğunda Can Ulkay yer alacak. Oldukça üst düzey bir oyuncu kadrosu kuran OGM Pictures dizi için aynı zamanda prodüksiyon çalışmalarına da devam ediyor. Hilal Yıldız ve Nazlı Sunlı Kaçan’ın senaryosunu kaleme aldığı dizinin bir haftaya kadar sete çıkması bekleniyor.

Genç Itır Esen Kanlı Yayın Kadrosunda

Yeşilçam’ın ünlü ve usta oyuncusu Itır Esen’in kendi adını taşıyan torunu genç Itır Isen yeni bir iddialı dizinin daha kadrosuna katıldı. Bugüne kadar üst düzey yapımlarda şans bulan ve verilen karakterleri başarıyla canlandıran Itır Esen şimdi de merakla beklenen Kanlı Yayın dizisinin kadrosuna katıldı. Dizide Bergüzar Korel’in canlandırdığı Neslihan karakterinin asistanı Ceren karakteriyle kadroda yer alan Itır Esen’in yanı sıra dizide pek çok ünlü isim yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında, Bergüzar Korel (Neslihan), Caner Cindoruk, Serkan Altunorak, İbrahim Selim, Kaan Mirac Sezen, Merve Nur Bengi, Demirhan Demircioğlu, Mina Derman ve Elif Uslusoy yer alıyor.

Kanlı Yayın konusu ne?

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Hilal Yıldız ve Nazlı Sunlı Kaçan tarafından senaryosu kaleme alınan Kanlı Yayın’ın yönetmen koltuğunda Can Ulkay yer alıyor. Amazon Prime Video için hazırlanan ve platformun ilk Türk yerli içeriği olacak olan dizi başarılı bir televizyon sunucusunun bir cinayeti araştırmasını ve bu sırada hayatının tümden değişmesini konu alıyor. Öldürülen Leyla adlı birinin cinayet haberini yapan Neslihan bu haberle birlikte kendini önünü alamadığı olayların içinde bulacaktır.

03-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar