Bergüzar Korel'li Düğüm dizisinden ilk kareler geldi

Bergüzar Korel'li Düğüm dizisinden ilk kareler geldi
İlk adı Kanlı Yayın olan ve daha sonra Düğüm olarak adı güncellenen Bergüzar Korel'in başrolünde yer aldığı dizinin çekimleri başladı ve ilk kareler geldi.

Bu sezonun en çok konuşulan ve sadece seyirci cephesinde değil aynı zamanda televizyon ve dizi sektöründe de üzerinde en çok konuşulan yapımlarından olan eski adı Kanlı Yayın yeni adı Düğüm olan dizi geçtiğimiz günlerde sete çıkarak çekimlere başlamıştı. Oldukça çarpıcı bir konuyu hikaye olarak belirleyen Düğüm dizisinin başrolünde setlere ve ekranlara uzun süre ara veren başarılı ve güzel oyuncu Bergüzar Korel yer alıyor. Erkek başrol olarak Caner Cindoruk’un yer aldığı ve OGM Pictures imzalı dizinin çekimlerinden ilk kareler paylaşıldı. Yönetmen koltuğunda Can Ulkay’ın yer aldığı dizinin çekimlerinden ilk kareler ünlü isim tarafından sosyal medya hesabından paylaşıldı. Bergüzar Korel’in dizi için bir imaj değişikliğine gittiği ve açlarını sarı renge boyattığı görülürken gelen yorumlarda ünlü ismin ünlü sunucu Esra Erol’a benzetilmesi dikkatleri çekti.

Düğüm’den ilk kareler geldi

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Can Ulkay’ın yönetmen koltuğunda yer aldığı Düğüm dizisinin çekimlerinden ilk kareler gelmeye başladı. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin ilk kareleri dizinin başrol oyuncusu Neslihan Turhanlı karakterine hayat veren Bergüzar Korel’den geldi. Ünlü oyuncu çekimlerden ilk fotoğrafları paylaşarak “unutmayın hiçbir suçlu milyonlardan kaçamaz. Prime Video’nun ilk yerli Amazon Original polisiye gerilim dizisi Düğüm için çok heyecanlıyım” ifadelerini kullandı. Ünlü ismin başrolünde yer aldığı dizide Caner Cindoruk erkek başrol oyuncusu olarak dizide yer alıyor. Dizide, kayıp insanlar ve faili meçhul cinayetleri aydınlığa kavuşturan çok adaletli ve güçlü bir profil çizen Neslihan Turhan, hiç beklemediği bir yerden evladı Can’dan sınanıyor. Dizide ünlü ismin canlandırdığı Neslihan karakterinin çocuğu Can’ı Kaan Mirac Sezen oynuyor.

Düğüm oyuncuları kimler?

Türkiye’de yayın hayatına başlayan ve oldukça büyük bir abone kitlesi bulunan Prime Video’nun ilk yerli içeriği olan Düğüm Dizisi OGM Pictures tarafından hazırlanıyor. Uzun bir hazırlığın ardından çekimlere başlayan dizinin oyuncu kadrosunda, Bergüzar Korel, Caner Cindoruk, Serkan Altunorak, İbrahim Selim, Erkan Bektaş, Merve Nur Bengi, Demirhan Demircioğlu, Mina Derman, Elif Uslusoy ve Itır Esen ve daha pek çok ünlü isim yer alıyor.

22-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar