Ya Çok Seversen dizisi iki yeni oyuncuyla anlaştı

Ya Çok Seversen dizisi iki yeni oyuncuyla anlaştı
Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan yeni yazlık dizilerden Ya Çok Seversin’in kadrosuna iki yeni isim katıldı.

Bu yaz başlayan dizilerden olan ve Ay Yapım tarafından hazırlanan yazlık dizi Ya Çok Seversen romantik komedi türündeki konusuyla her perşembe akşamı Kanal D seyircisiyle buluşuyor. Başrolünde ünlü oyuncular Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın yer aldığı dizi şu ana kadar dört bölüm yayınlandı. Aldığı reytinglerle Perşembe günlerinin ilk beş yapımı arasında yer alan dizinin yönetmen koltuğunda Ali Bilgin yer alıyor. Dizinin senaryosunu Kübra Sülün kaleme alıyor. Seyircinin beğenerek takip ettiği dizide babasını kaybeden bir gencin yıllar sonra baba evine dönmesi ve ailesinin şirketinin başına geçmesinin ve akabinde yaşanacak olayların hikayesi seyirciye aktarılıyor. Kerem Bürsin’in canlandırdığı ateş karakteri ile Hafsanur Sancaktutan’ın canlandırdığı Leyla karakterinin birbirine aşık olma sürecinin ve akabinde yaşanan sorunların ele alındığı aşkın da dizinin ana hikayelerinden olduğu Ya Çok Seversin’in oyuncu kadrosuna yeni isimler katıldı.

Yeni oyuncular katıldı

Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan ve bu yaz sezonunda başlayan yazlık diziler arasında yer alan Ay Yapım imzalı Ya Çok Seversen dizisi ekran yolculuğuna devam ediyor. Kanalın sevilen yazlık dizilerinden olan Ya Çok Seversen’in birbirinden ünlü isimlerden oluşan oyuncu kadrosuna yeni isimler katıldı. Dizinin kadrosuna Levent Meşe (Eren) ve Eva Dedova (Şeyma) olarak katılıyor. Katılan yeni oyunculardan Levent Meşe’nin canlandıracağı karakterin dizinin ana karakteri Ateş’e gergin ve zor anlar yaşatacağı öğrenilirken Şeyma karakterinin ise Ateş’le yakınlaşarak Leyla’yı kıskandıracağı ve hikayede aşka katkı sağlayacağı öğrenildi. Her perşembe akşamı ekrana gelen dizinin 5. Yeni bölümünün 3 Ağustos akşamı seyirciyle buluşacağı öğrenildi.

Ya Çok Seversen oyuncuları kimler?

Ay Yapım imzalı bu yazın iddialı dizilerinden olan Ya Çok Seversen Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Ali Bilgin’in yönetmen koltuğunda yer aldığı ve Kübra Sülün’ün kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda, Kerem Bürsin, Hafsanur Sancaktutan, Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebüzziya, Nazmi Kırık, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Oğulcan Arman uslu, Durukan Çelikkaya, Özgün Akaçça, Lara Aslan, Adin Külçe, Aryen Ece Yavuz ve Tayfun Efe Molla yer alıyor.

02-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar