Kanunsuz Topraklar 15. Bölüm İzle!

Kanunsuz Topraklar 15. Bölüm İzle!
Kanunsuz Topraklar 15. Bölüm İzle; 2 Şubat Çarşamba akşamı 6. bölümüyle ekrana gelen Kanunsuz Topraklar’ın yayınlanan 15. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Maden işçilerinin hak arama mücadelesini ekrana getiren Fox Tv dizisi Kanunsuz Topraklar 15. Bölümü 2 Şubat Çarşamba akşamı izleyicisiyle buluşuyor. Davut ile Gülfem’in aşkını anlatan romantik drama dizisi Kanunsuz Topraklar son bölümde izleyiciyi neler bekliyor? Davut aşkı ve arkadaşları için başlattığı kıyamı ekrana getiren Kanunsuz Topraklar 15. Yeni bölümde Teğmen Sezai’nin intikamını alman Davut, Mösyö Flaubert ve yandaşlarını hapse göndermeyi başarmıştır. Artık o bir halk kahramanıdır. Gülfem, Fikriye ve Behice’nin teyzeleri Mehveş aniden yeğenlerinin yanına gelir. Mehveş’in yeğenlerine sunacağı sırlar ve hesapların yer aldığı Kanunsuz Topraklar 15. Son bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Kanunsuz Topraklar 15. Bölüm İzle!

Zonguldak’ya bulunan bir maden ocağında ilkel şartlarda çalışan maden işçileri ile acımasız maden sahipleri arasındaki mücadeleyi ekrana getiren Fox Tv dizisi Kanunsuz Topraklar’da Uğur Güneş, Esra Bilgiç, Necip Memili ve Kaan Taşaner’in başrolleri paylaşıyor. 1930’lu yılların emek direnişçileri olan madencilerin çilesini ekrana getiren dizide ayrıca Murat Dalbatan, Serdem Paçal ve Eylül Su gibi oyuncular rol alıyor.

Mehveş ortalığı karıştırıyor

Davut, Teğmen Sezai’nin intikamını almayı başarmıştır. Cinayetten sorumlu tutulan Mösyö Flaubert ve işbirlikçileri hapse gönderilmiş, Davut halk kahramanı olmuştur. Bu sırada hiç beklenmedik bir gelişme olur ve Gülfem, Fikriye ve Behice’nin teyzeleri Mehveş ansızın yeğenlerinin yanına çıkagelir. Yeğenler bu gelişe çok sevinir. Ancak Mehveş’in gelişi pek hayra alamet değildir. Mehveş Teyze’nin yeğenlerine sunacağı sırlar ve hesaplar yeğenlerin başına neler açacak?

İpek hayata tutunacak mı?

Fikriye’nin evlenme teklifini kabul etmesiyle Celal’in ailesi Paşazadelere kız istemeye gider. Ortalık birbirine girer. Fransızların başlattığı geniş çaplı soruşturma sonucu Bahar İstanbul’a çağırılır. Minik İpek’i göz kulak olması için Davut’a bırakan Bahar, yola çıkar. İpek aniden hastalanır. Davut’a Gülfem yardım elini uzatır ve zavallı kızı Ankara’ya götürürler. Zonguldak’tan Ankara’ya uzanan bu uzun yolculuk, ikilinin sırlarını ve sevdalarını gözden geçirmek için bir fırsat olabilecek mi? Bahar’ın emaneti İpek hayata tutunabilecek mi? Hepsi ve daha fazlası 2 Şubat Çarşamba yayınlanacak Kanunsuz Topraklar 15. Yeni bölümde. Keyifli seyirler.

02-02-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar