Kanunsuz Topraklar 2. bölüm izle

Kanunsuz Topraklar 2. bölüm izle
Kanunsuz Topraklar 2. bölüm izle: Kanunsuz Topraklar dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full HD izlemek için detaylar.

Kanunsuz Topraklar 2. bölüm izle: FOX TV ekranlarının bu sezon başlayan yeni dizilerinden Kanunsuz Topraklar, 6 Ekim Çarşamba akşamı 2. bölüm ile ekranlara geliyor. İlk bölümü izleyen ve diziden memnun kalan izleyiciler Kanunsuz Topraklar için ekran başına geçecek. Ancak izleyicilerin büyük bir bölümü Kanunsuz Topraklar dizisinin yeni bölümünü hangi adresten izleyebileceğini araştırıyor. Siz de Kanunsuz Topraklar dizisinin yeni bölümünü izlemek istiyor buna karşın hangi adresten izleyebileceğinizi bilmiyorsanız bu sayfa üzerinden dizinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izleyebilirsiniz. Bu akşam ekrana gelecek olan Kanunsuz Topraklar dizisinin 2. bölümünü tek parça ve full HD olarak internet üzerinden izlemek için hemen aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

Kanunsuz Topraklar 2. bölüm izle

FOX TV'den ekrana gelen Kanunsuz Topraklar dizisinin oyuncu kadrosunda Kaan Taşaner, Murat Daltaban, Mine Teber, Ali Erkazan, Doğaç Yıldız, Ezgi Çelik, Onuryay Evrentan, Bora Sivri, Eylül Su Sapan, Serdem Paçal, Onur Kaya, Umay Anadolu Kaboğlu, Mustafa Dinç, Hakan Aydın, Arif Diren, İhsan İlhan, Doğaç Gözüdeli, Rana Kayacan, Mısra Tüfek, Hürcan Davran, Derin Su Akkuş gibi isimler yer alıyor. Gold Film imzası taşıyan Kanunsuz Topraklar dizisinin bu akşam ekranda olacak 2. bölümünü kesintisiz, tek parça ve full HD olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

Kanunsuz Topraklar 2. bölüm özeti

Malik Bey'i vurmasının ardından Davut, jandarmaya teslim olmak istediğini söyler ancak kardeşleri Celal ile Eyüp buna engel olmak ister. Onu bayıltırlar ve bu mağarada saklarlar. Bilmedikleri şey ise bu mağara Malik Bey'e çalışan Çolak'ın gizli noktalarından biridir. Gülfem de Davut'un teslim olmaması için Fatma Ana'ya dil döker ama Elif'in öldüğünü ve buna babasının sebep olduğunu öğrenmesinin ardından onunla ilgili fikirleri kökümden değişir. Davut, Çolak'ın elinden kurtularak jandarmaya teslim olur. Her şeyi itiraf etmesine karşın Fatma Ana suçu üstlenir. Gülfem de Fatma Ana'nın hikayesini doğrular. Malik Bey ise Davut ve annesinden şikayetçi olmaz. Davut özgürdür ancak önünde zor günler vardır.

06-10-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar