Kanunsuz Topraklar 6. Bölüm İzle

Kanunsuz Topraklar 6. Bölüm İzle
Kanunsuz Topraklar 6. Bölüm İzle; 3 Kasım Çarşamba akşamı 6. bölümüyle ekrana gelen Kanunsuz Topraklar’ın yayınlanan 6. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kanunsuz Topraklar 6. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Uğur Güneş, Esra Bilgiç, Necip Memili, Kaan Taşaner, Murat Dalbatan, Serdem Paçal ve Eylül Su Sapan’ın rol aldığı Kanunsuz Topraklar bu akşam saat 20.00’da 6. yeni bölümüyle Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Bu sezonun iddialı ve prodüksiyonu güçlü yapımlarından olan ve Çarşamba akşamlarının en çok seyredilen yapımları arasına girmeyi başaran Kanunsuz Topraklar bir dram, macera ve aşk dizisi olarak hazırlanıyor. Dizinin her bölümü seyirciyi iyice meraklandırırken dizi Çarşamba akşamlarında yerini iyice salamlaştırıyor. Bir dönem dizisi olan ve 1930’lu yıllarında bir maden ocağı ve etrafında gelişen hikayeyi ele alan Kanunsuz Topraklar bu akşam 6. Bölümüyle ekrana geliyor.

KANUNSUZ TOPRAKLAR SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Gold Film tarafından hazırlanan ve dönem dizisi olan Kanunsuz Topraklar Gülfem ile Davut’un aşk hikayesini ve etraflarında gelişen hikayeleri konu alıyor. Dizi Malik Bey’in ve etrafındakilerin kanunsuzlukları sebebiyle yaşanılan acıları ve Davut’un buna karşı duruşunu ele alıyor. Son yayınlanan bölümde ise Kasapoğlu ile yeniden bir araya gelen Davut Kasapoğlu’nun kaçırdığı Gülfem’le dini nikah kıyarlar. Artık evli olan Gülfem ve Davut’un keyfi oldukça yerindedir. Ancak Davut’a karşı yavaş yavaş cepheleşmeler başlamıştır.

Kanunsuz Topraklar 6. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Gold Film tarafından Fox Tv için hazırlanan ve bu sezonun iddialı yapımları arasında olan Kanunsuz Topraklar bu akşam 6. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin yayınlanan bölümlerinde seyirci heyecanla neler olacağını beklerken bu son bölümde Gülfem babasının kalp krizi geçirdiğini öğrenince geri dönmek zorunda kalır. Fakat Malik Bey kızlarına bir veda mektubu yazarak gitmiştir. Gülfem babasını ararken onu annesinin mezarı başında intihar ederken yakalar ve kurtarır. Davut ise hükümete çalıştığını Gülfem’den ve herkesten saklamaktadır. Kaçak silahların izini süren Davut, Ali Gelik’in evinde bir kasa silah bulur. Babasıyla ilgilenen Gülfem ise Ali’den uzak durmaya çalışmakta ancak onun tacizlerinden kaçamamaktadır. Ali’nin tacizlerinden bunalan Gülfem çareyi Zarifelerin köy evinde saklanmakta bulur. Artık tek umudu Ali’nin kendisini burada bulamamasıdır. Kanunsuz Topraklar bu akşam yayınlanacak 6. Bölümüyle Fox Tv ekranlarında.

03-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar