Masumlar Apartmanı Gülben itiraf ediyor! Masumlar Apartmanı 46. bölüm fragmanı yayınlandı

Masumlar Apartmanı Gülben itiraf ediyor! Masumlar Apartmanı 46. bölüm fragmanı yayınlandı
Masumlar Apartmanı Gülben itiraf ediyor! Masumlar Apartmanı 46. bölüm fragmanı yayınlandı. Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı izle.

Masumlar Apartmanı Gülben itiraf ediyor! Masumlar Apartmanı 46. bölüm fragmanı yayınlandı. Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı izle. Masumlar Apartmanı Gülben evleniyor mu? Masumlar Apartmanı Gülben neyi itiraf etti? Masumlar Apartmanı Gülben'in gerçek yüzü ortaya çıktı. Gülben her şeyi itiraf etti. Masumlar Apartmanı 46. bölüm fragmanı yayınlandı. Trt 1 canlı izle.

Trt 1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 45. yeni bölümü ile dün akşam yayınlandı. Gülben ile Esat'ın önüne bir bir serilen engeller, bardakta ki son damlayı taşırır. Gülben artık psikolojik destek almaya karar vermiştir. Masumlar Apartmanı 4. yeni bölümde, Kırmızı Oda dizisinde rol alan Binnur Kaya konuk oyuncu olarak yer aldı. Psikoloğa gitmeye başlayan Gülben, yayınlanan yeni bölüm fragmanında 'Herkes Han kıskandı sandı ama Safiye'nin Naci'yle evlenip yuva kurmasına ben izin vermedim' dedi.

Bomba gibi bir itiraf ile yayınlanan Masumlar Apartmanı 46. yeni bölüm heyecan ile beklenmeye başladı. İşte Masumlar Apartmanı 46. yeni bölüm ile ilgili tüm detaylar.

Başrollerinde Birkan Sokullu, Ezgi Mola, Merve Dizdar'ın yer aldığı Trt 1 dizisi Masumlar Apartmanı oyuncu kadrosunda, Melisa Şenolsun, Tansel Öngel, Metin Coşkun, Atilla Şendil, Esra Coşkun, Uğur Uzunel, Gizem Katmer ve Emir Özden gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır.

Masumlar Apartmanı 46. bölüm fragmanı yayınlandı!

Masumlar Apartmanı son bölümde Gülben, Esat ve ailesi ile yaşadığıkötü olayların ardından psikoloğa gitmeye karar vermiştir. Yaşadığı sıkıntıları bir bir anlatan Gülben, Esat ile ayrılmaya karar verir. Ancak Esat ise bölüm sonunda bir sürpriz ile Gülben'in karşısına çıkar. Esat, herkesten gizlice evlenmeyi teklif eder.

Yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise Gülben psikoloğa, 'Evlenmemem lazım benim. Ben engel oldum. Belki şimdiye kadar çoktan Naci'yle yuvasını kurmuş ve evlenip gitmiş olacaktı ancak ben izin vermedim. Herkes Han kıskandı ve engel oldu sanıyor. Ama öğrense beni affetmez' sözleri ile izleyenleri şaşkına çevirdi. Gelecek hafta Masumlar Apartmanı dizisinde neler yaşanacağını oldukça merak ediyoruz.

Masumlar Apartmanı, her Salı 20:00'da Trt 1 ekranlarında sizlerle!

03-11-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar