Meriç Aral Yeni Rolünü Anlattı

Meriç Aral Yeni Rolünü Anlattı
Genç ve güzel oyuncu Meriç Aral'ın rol aldığı Kaderimin Oyunu isimli dizide ilk kez deneyimleyeceği rolü hakkında hayranlarına bilgi verdi.

Medcezir dizisi ile hafızalara ismini kazımayı başaran Meriç Aral yeni dizisi ile ekranlarda yeniden yerini alacak. Hayranlarını ve kendisini heyecanlandıran rolü ile ilgili tüm merak edilenleri anlattı.

Star tv ekranlarında seyircisi ile buluşacak olan Kaderimin Oyunu dizisi için Meriç Aral; Kaderimin oyunu öncelikle güçlü bir kadın hikâyesi. Helin sayesinde ben de kariyerimde yeni bir şeyi deneyimliyorum ve ilk defa bir anneyi canlandırıyorum." İfadelerini kullandı.

İlk Kez Anne Rolüne Hayat Verecek

Yeni sezonda Star tv ekranlarında başlayacak olan Kaderimin Oyunu 3 Aralık Cuma günü hayranları karşısına çıkacak. Yeni dizinin başrollerinde ise Öykü Karayel, Akın Akınözü, Sarp Apak ve Meriç Aral yer alıyor olacak. Genç ve güzel oyuncu Kaderimin Oyunu dizisinde 'Helin' karakterine hayat verecek. Başarılı oyuncu Meriç Aral, rolü ile ilgili merak edilenleri paylaştı.

Star tv de ekranlara çıkmaya hazırlanan Kaderimin Oyunu isimli dizinin yapımcılığını Nazlı Heptürk'ün yaptığı, Yapımını NGM Medya'nın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturduğu dizinin senaryosunu ise Gül Abus Semerci kaleme alıyor. İlk kez anne rolüne girecek olan Meriç Aral yeni bir şey deneyimlemekten memnun görünüyor.

Merhametli, Âşık, Güçlü

Kaderimin Oyunu dizisinin başrol oyuncusu olarak rol alan Meriç Aral Helin karakteri ile ilgili bilinmeyen detayları anlattı. Meriç Aral; ‘’Kaderimin Oyunu öncelikle güçlü bir kadın hikâyesi. Bununla birlikte canlandırdığım karakterin feminen duruşu ve de bir anne olması benim için bu projeyi cazip kıldı. Son projelerimde daha maskülen duruşlu karakterlere hayat veriyordum. Helin sayesinde ben de kariyerimde yeni bir şeyi deneyimliyorum ve ilk defa bir anneyi canlandırıyorum" ifadelerini kullandı.

Dizideki karakterini anlatan Meriç Aral, Helin'i üç kelime ile şöyle tarif ediyor; "Merhametli, âşık, güçlü."

Karakterler Arası Çatışma Hikâyemizi Doğuruyor

Meriç Aral dizide seyirciyi bekleyenleri ise şöyle anlatıyor; "Kaderimin Oyununda; eşi bir sebeple kendisini terk etmiş mutlu Asiye'nin karşılaştığı trajik bir olay sonucunda Amasya’dan İstanbul’a gelmesini ve burada yaşadıklarını görüyoruz. İstanbul'a gelmesiyle birlikte kendini Helin'in ve de eski eşinin dünyasında buluyor. Bu karakterler arası çatışma da aslında hikâyemizi doğuruyor" diyerek hayranlarının merak ettiği detayları paylaştı.

Star Tv ekranlarında merakla beklenen hikâyesi ile Kaderimin Oyunu Cuma akşamı saat 20.00’de izleyenlerinin karşısına çıkacak

 

01-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar