Kara Sevda'da Emir'in yeni planı ne olacak?

Kara Sevda'da Emir'in yeni planı ne olacak?
İlk bölümünden itibaren yayınlandığı günde reyting rekorları kıran Kara Sevda 69. bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölümde ayrı bir heyecanla ekran başına toplayan dizide Emir korkunç plan için kolları sıvıyor. İşte Kara Sevda 69. bölüm fragmanı.

Kara Sevda 69. bölümde neler yaşanacak? Her hafta Star Tv ekranlarında yayınlanan Kara Sevda dizisinde Emir, yine korkunç planların peşinde. Kemal'e zarar vermeye çalışan Emir, amacına ulaşabilecek mi? Emir'in bu sefer ki planı ne? Heyecan dolu dakikaları kaçırmamak için her çarşamba Star Tv ekranlarında yayınlanan Kara Sevda dizisini canlıtv'den takip edebilirsiniz.

Her Çarşamba günü Star Tv ekranlarında yayınlanan Kara Sevda dizisi 69. bölümm fragmanıyla sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kara Sevda yeni blümde Emir'in Nihan'a olan takıntısı onu yeni bir planlara sürükler. Kemal'e zarar vermek isteyen Emir'in yeni oyunu ne? 

Kara Sevda 69. bölümü ile 16 Mayıs Çarşamba günü Star TV ekranlarında sizlerle olacak.

Kara Sevda Final tarihi açıklandı!

Kanal tarafından yapıla açıklamada izleyicileri ekran başına kilitleyen dizi Kara Sevda'nın 8 bölüm sonra final yapacağı ifade edildi. Yani Kara Sevda'nın 74. bölümü son bölüm olarak ekranlara gelecek. Final tarihi tam net olarak açıklamasa da 28 Haziran 2017 olacağı tahmin ediliyor. 

Kara Sevda son bölümde neler yaşandı?

Emir, Kozcuoğlu'nun hapse girmesini hazmedemez. Kemal ile Asu ise tek celsede boşanırlar. Bu sayede Nihan ile Kemal'in önündeki bir engel daha ortadan kalkmış olur. Emir, Kozcuoğlu'nun hapse girmesini engellemekten vazgeçmez.

15-05-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar