Karadeniz Dizisi ‘Asiye’nin Başrolü Belli Oldu!

Karadeniz Dizisi ‘Asiye’nin Başrolü Belli Oldu!
NTC Medya tarafından Fox TV ekranlarında yayınlanacak, yeni sezon için çekilecek Karadeniz dizisi ‘Asiye’ nin başrolü belli oldu. Asiye dizisinin ‘Asiye’si kim oldu?

Fox TV için yeni sezonda çekilecek, yapımını NTC Medya’nın üstlendiği Karadeniz dizisi ‘Asiye’nin hazırlıkları sürüyor. Asiye dizisinin yönetmen koltuğunda Cemal Şan’ın oturduğu dizinin başrol oyuncusu belli oldu. Yeni sezonda kanallar yine bomba gibi yapımlarla ekranlara geri dönecek. Eylül ayı itibariyle yeni sezona başlayacak diziler ve kanallar arasında büyük rekabet yaşanacağa benziyor. Yazlık dizilerin henüz ekranlarda sürdüğü dönemde, Fox TV’nin yazlık dizisi Tozlu Yaka’da yaz sezonuna damgasını vurdu izlenme rekoru kıran haftanın en çok izlenen dizisi oldu. Yeni sezonda ise Mehmet Yiğit Alp’in patronu olduğu NTC Medya yeni bir dizi daha hazırladığını Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberinde yer verdi. NTC Medya’nın yeni dizisinin adı ‘Asiye’ olurken bir karadeniz dizisi olacak Asiye’nin yönetmen koltuğunda bol ödülllü usta yönetmenlerimizden Cemal Şan oturacak. Fox TV de yayınlanacak yeni dizi Asiye’nin başrol oyuncusu ‘Asiye’ yi kim canlandıracak? merak konusu olmuştu. Dizinin konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var? İşte ‘Asiye’ dizisinin başrolü ve merak edilenleri…

‘Asiye’ Dizisinin Başrolü Asiye’si Kim Oldu?

Fox TV’nin yeni sezon Karadeniz dizisi ‘Asiye’yi canlandıracak isim merak ediliyordu. Sonunda o isim belli oldu. Selin Şekerci ‘Asiye’ dizisinin başrolü oldu.

89 İzmir Karşıyaka doğumlu güzel oyuncu Selin Şekerci daha önce Kavak Yelleri, Melekler Korusun, Leyla İle Mecnun, İzmir Çetesi, Ay Büyürken Uyuyamam, Benim İçin Üzülme, Yalan Dünya, Kaçak Gelinler, Acı Aşk, Rengarenk, Kaçın Kurası, Çoban Yıldızı, Siyah Beyaz Aşk, Sevgili Komşum, Kızım, Çatı Katı Aşk, Yeşilçam, Benden Ne Olur ve son olarak Umut Evirgen’in çektiği ‘Annesinin Kuzusu’ filminde kamera karşısına geçmişti.

 

Karadeniz Dizisi ‘Asiye’ nin Konusu Ne?

Senaryosunu Onur Koçal’ın kaleme aldığı dizide hem kültürlü hem de yöresel hayatına devam eden dik başlı bir kadın olan Asiye’nin hayatını ekranlara taşıyacak. Asiye adlı Karadenizli bir kızın hayatını konu edinen dizide 30’lu yaşlarında kulağında kulaklıklarıyla müzik dinleyip çay toplayan çok güçlü, yardımsever ve özel bir kadının etkileyici hikayesi anlatılacak.


Asiye Dizisi Hangi Kanalda Ne Zaman Yayınlanacak?

NTC Medya’nın çekeceği ‘Asiye’ dizisi yeni sezon için Ekim ayında Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

10-08-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar